Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto dążyć do tego ??

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i od zawsze marzyłam o byciu stewardessa. Niestety e tej chwili nie mam mu temu warunków bo mam trochę nadwagi i nie znam angielskiego. Myślicie,ze warto wziąć się w gara schudnąć i nauczyć się perfekcyjnie jezyka i zacząć składać cv? Dodam,ze chciałabym pracować np dla emirates ( nie przeszkadza mi przeprowadzka do dubaju) bądź Oman Air . Jak myślicie mam jakieś szansę czy szczerze nie warto?

Gość gość
Przepraszam za błędy ale mój słownik w telefonie to jakaś porażka.

Gość gość
O kurde. Ciekawy temat. Jakie kwalifikacje trzeba miec? Wlasciwie to umiec ang i kulturalne zwroty? Co wiecej? Wygladac w miare atrakcyjnie i ? Ale mi nadalas pomysl na zycie.... Ciekawie byloby byc stewardessa ale kurde ja sie boje latac i to bylby najwiekszy problem.

Gość gość
Boje się trochę ze ja dam z siebie 100% A i tak sie nie dostanę ; (

Gość gość
Nie wiem jak jest teraz ale jakiś czas temu wymagali bieglej znajomości ang ( oczywiście inne języki tez mile widziane) nienagannego wyglądu, wzrostu takiego abyś mogła sięgnąć do łuku bagazowego (212 cm ) wykształcenie min średnie. Z takich większych wagań to tyle... wiadomo,ze jeszcze badania lekarskie etc... Po pomyślne rozmowie kwalifikacyjnej ( kilka etapów ) idziesz na kurs na kilka tygodni.

Gość gość
Trudny temat szczerze mówiąc ;/

Gość gość
Nikt już nie ma zdania?:/