Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evvvva80

Samodzielna mezoterapia iglowa

Polecane posty

Gość Evvvva80

Całe życie wychodzę z założenia, że człowiek jest w stanie sam wszystkiego się nauczyć i wykonac, więc potrafię w zasadzie zrobić wszystko co wymaga wyłącznie pracy rąk własnych. Niedlugo zamierzam przejść na kolejny etap i wykonać sobie Mezo igłową :-) Zakupiłam już preparat z wyższej półki, posłuchalam rad znajomych lekarzy, i zamierzam przejść do dzieła. Bólu się nie boję, nawet znieczulac się nie mam zamiaru :-) jestem ciekawa efektów odmlodzenia :-) Zbieram wszelkie informacje dotyczące prawidłowo wykonanego zabiegu, może ktoś odrzuci jakieś cenne wskazówki, może jest ktoś jest równie odważny jak ja i robi rowniez to samodzielnie?

Gość ketryn
Ja również postanowiłam wziąć sprawy w swoje ręce i mezoterapię robić samodzielnie. Ze względu na moją sytuację - wypadające włosy - byłabym zmuszona chodzić na zabiegi do końca życia co wiąże się z ogromnymi kosztami, sama zamówiłam ampułki i zamierzam podjąć się tego wyzwania. Czy masz jakieś rady? Czy wszystko u Ciebie w porządku? Jakim sposobem wykonujesz mezo?