Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknota za dzieckiem...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Co można zrobić aby ukoić ból po rozstaniu z dzieckiem? Psycholog, psychiatra a może alkohol? Rozwodzę się ze swoją żoną. Traktowała mnie jak chodzący portfel nie dając nic w zamian. Uzgodniliśmy, że rozwiedziemy się bez orzekania o winie. Szybko i bez problemów. Jeżeli chodzi o rozwód z żoną to wręcz nie mogę się doczekać... ale najgorzej będzie mi rozstać się ze swoją 4 letnią córeczką. Żona zapowiedziała, że za miesiąc się wyprowadza do innego miasta. Ja z powodu swojej pracy nie będę mógł zbyt często odwiedzać mojej myszki. Nie ma nawet sensu walki o nią. Żona jest wspaniałą matką i zawsze dobrze opiekowała się naszym dzieckiem więc oszczędzę sobie i dziecku nerwów związanych z walką o nie. Szukam dobrego i sprawdzonego sposobu na tęsknotę. Zaraz ktoś napisze, że skoro tak tęsknie za córeczką to po co się rozwodzić?. To dla niej postanowiłem się rozwieść aby nie widziała tego, że mnie i moją żonę łączą jedynie awantury.

Gość gość
odleglosc nie stanowi problemu,bo po rozwodzie bedziesz mial ustanowione widzenia z corka(zalezy od sadu)kazdy weekend lub co 2week,zalezy.Oczywiscie,ze lepiej sie rozstac,niz tkwic w nieudanym zwiazku,narazajac dziecko na ciagle awantury.Z czasem sie to unormuje i byc moze zminisz miejsce pracy blizej dziecka?Poki co skup sie na zyciu zawodowym,miej kontakt telef ze swoja corka,i badz dobrej mysli:)

Gość gość
SZkoda że ja nie mam takiego ojca jak Ty :o mój po rozwodzie olał mnie i w życiu więcej go nie zobaczyłam nawet go nie pamietam :(

Każde dziecko chce mieć takie przedmioty jak mama albo tata, więc po jakimś czasie zapragnie być posiadaczką portfelika. Polecam piękne i tanie przedmioty w sklepie internetowym CoZaCena - http://www.cozacena.pl . Portfele przedstawiają Księżniczkę Zosię, Kopciuszka oraz Dorę. Polecam ten sklep.