Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkanie z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Cześć! :) Mam taki mały problem i chciałbym się poradzić bardziej doświadczonych w tej dziedzinie ;) A więc tak, mam prawie 18 lat. Jestem dość nieśmiały... I tu zaczyna się problem. Od niedawna pisze przez FB z pewną dziewczyną, jest troszkę młodsza (niespełna 15 lat ) ale rozmawia się z Nią świetnie na każdy temat, pisanie 8-9 godzin to żaden problem, nie brakuje tematów i ani na chwilę nie zapada cisza :) Ma do mnie spore zaufanie, mówi nawet o przykrych dla Niej sprawach. Jest to siostrzenica mojej korepetytorki więc nie zbyt naturalna sytuacja ale no cóż... Tak wyszło. Pokonuje nieśmiałość małymi krokami, tzn. witam się z Nią w szkole (połączone LO i gimnazjum), jak mijamy się w szkole po raz kolejny, Ona uśmiecha się... No i teraz główny problem, jak pokonać lęk i zaprosić Ją gdziekolwiek? Miejsce mam zaplanowane. Zaprosić to jeszcze zaprosić ale pójść i nie zrobić z siebie kompletnego debila... Ma ktoś radę jak pokonać ten "lęk" na spotkaniu? Z góry dziękuję za jaką kol wiek pomoc i poradę :) Pozdro ;)

Gość gość
chłopie masz 18lat czyli jesteś pełnoletni powinieneś wiedzieć że nie wolno się spotykać z dziewczynami poniżej 15 roku życia bo kiedyś trafisz do pudła

Gość gość
Kolego "prawie 18 lat" :) Polecam czytać ze zrozumieniem... :) O rady proszę a nie o jakieś wypominanie :)