Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwię się o moją siostrę...; (

Polecane posty

Gość gość

Ma 22 lata ja jestem 3 lata młodsza. Moja siostra zawsze była nerwowa, lubi robić rzeczy których efekt widać szybko. Jest groch typem złotej rączki bo potrafi zrobić więcej rzeczy niż niejeden facet. Od pewnego czasu zauważyłam,ze jest strasznie nerwowa. Złości się przy blachostkach. Wczoraj ubierala się na cmentarz i w złości na matkę ( nie dogadają się ) potargala na sobie płaszcz!!! ( kupiła go kilka dni temu, przy czym wiem,ze musiała na niego trochę oszczędzać bo tani nie byl) dzisiaj kolejna spina w domu bo mama coś tam do niej znowu wyleciała A ta jak sie nie zdenerwowala to zaczęła rzucać wszystkim co miała pod ręką. Później dostała wielkiego ataku płaczu i zaczęła bić głową o ścianę. Gdybym nie zareagowała rozbilaby sobie głowę!!;/ często zdarzy jej się też targac sobie włosy, gryźć do krwi itp.... Nie mam pojecia jak jej pomoc... najgorsze jest to,ze nikt nie zauważa problemu. Znajomi nie znają jej od tej strony. Dla nich jest pogodna i zawszewesoła. Mama z kolei jest taka,ze zawsze ma rację. Jest wscibska i niesprawiedliwa i też nie widzi problemu. Mówi,ze Karolina jest gowniara i tyle.... Jak jej pomoc ; (

Gość gość
Up

Gość gość
przekonac do wizyty u specjalisty,bo ktoregos dnia sie samookaleczy.Dziwne,ze matka nie widzi problemu,moze dojrzy jak bedzie za pozno:-O

Gość gość
Wiek starczy tak na nią działa. Młodość przemija i pojawiają się nerwy:D🖐️

Gość gość
Mówiłam jej ze powinna o tym pomyśleć... ale ona stwierdziła,ze nie potrzebuje...;/ z mamą też o tym próbowałam gadać to stwierdziła,ze ona chce pokazać co ona to nie jest i ze gowniara... taka gadka ; (

Gość gość
20;37 to nie matka ma problem A siostra.!

Gość gość
Faceta potrzebuje

Gość gość
Ma chłopaka.. ale on z kolei ma taka pracę ze tylko kilka razy w miesiącu jest na miejscu... on też chyba nie wie o problemie bo w zasadzie są dopiero jakieś 7-8 miesięcy razem a przy niemu nie widziałam aby miała takie ataki..

Gość gość
No przecież o siostrze napisałem. Kobiety są młode do 25:D🖐️

Gość gość
Ehhh

Gość gość
Wg mnie jest w ciąży.

Gość gość
Nie jest w ciąży na 100%... I sytuacja z dziś ; Ja wracam ze szkoły, rodzice w pracy a ona leży u siebie w pokoju cała zaplakana ( widać ze jeszcze dZiś nie wstała z lozka)