Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa druga połówka, cechy i warunki

Polecane posty

Gość gość

Według danych, takie są cechy prawdziwej drugiej połówki, tzn. ze juz blisko, tekst jest tłumaczeniem proszę o wyrozumiałość - Możesz przekazać to, co masz na myśli po prostu patrząc na siebie. - Nawet nie pamiętam, co to było bez 2 połówki - Wiedzą dokładnie, co zrobić, żeby cię uspokoić wzajemnie, kiedy jesteś szalony, aby pomóc złagodzić stres, albo cię rozweselić. - Nawet po latach bycia razem, nadal masz wielką chemię. -Jesteś w pełni swobodny w obecności 2 połówki - Czujesz jakbyście znali się całe twoje życie. - Nie zawsze zgadzasz się na pewne rzeczy, ale zawsze jesteście po tej samej stronie, gdy jest to najbardziej potrzebne. - Jest więź, którą ludzie wokół ciebie nie rozumieją, - Nie czujesz potrzebę utrzymania poszukiwania już innych osób, że jesteś tak w zgodzie z tym, co teraz masz. - Boli Ciebie kiedy boli 2 połówkę; twój uśmiech jest kiedy uśmiech 2 połowki. - Jesteś lepszym człowiekiem z nimi niż bez nich. - Wspieracie się i wasze marzenia są wspólne - nawet jeśli nie do końca są rozumiane przez innych. -Czujesz się chroniony przez 2 połówkę i bezpieczny w tej relacji. - Po raz pierwszy w życiu, okazuje się, że dom nie jest miejscem, ale osobą. - W pewnym sensie, stałeś się prawie pewny że to ta sama osoba. -Jesteś najlepszym i najgorszym tak samo wokół 2 połowy, a ona tak samo.. - Wiesz, w wewnątrz siebie, że jest to dla Ciebie ta osoba

Gość gość
zgadza się. Rewelacyjny tekst, taki 10/10

Gość gość
ja nie znalazlam 2 polowki

Gość gość
kiedys poznalam takiego chlopaka .ale los nas rozdzielil.

Gość gośćszarik
Huj z tym czy to pomarancza czy jablko...wazne zeby pestki sie zgraly...banany Maja inaczej..."prosciej"...hehe

Gość gość
a jakie mieliście przeszkody z tymi połówkami? bo chyba tak od zaraz to Wam nie wszyło? zawsze sie znajdą jacyś co będą przeszkadzać? a jak u Was

Gość gość
jeśli i dzie o drugą połówkę, to ja wolę 0,7 l .

Gość gość
Tez znalazłem i straciłem przez zły los. Opis pasuje i wiem że ona czula to samo.

Gość gość
wodka tego ci nie da

Gość gość
Ludzie, co znaczy "zły los", przecież to człowiek rządzi swym losem, mamy XXI wiek!!!

Gość gość
22:41 Mylne spostrzeżenie.

Gość gość
takie przeznaczenie

Gość gość
to nie przeznaczenie, tylko strach i obawa by się okazac że na kims zależy, brak znajomości słowa 'przepraszam" , uniki, jedno wielkie udawanie.

Gość gość
nawet Szekspir tak mówił że "los zapisany jest w człowieku, nie gwiazdach" i ludzie, jak np. Odyseusz potrafili wikiwac przeznaczenie.. człowiek to potęga..

Gość gość
przeznaczenia nie oszukasz

Gość gość
podobno

Gość gość
a co z tą magiczną 11x3 tzn. datą/ami urodzenia tych połówek, datą pierwszego spotkania i literami z imion (np. po łacinie) coś w tym jest

Gość gość
"To nie ma znaczenia, jak ciasna jest brama, Jak obciążony karami los, jestem panem mojego losu: Jestem kapitanem mojej duszy." - William Ernest Henley zawsze można oszukać nawet na chwilę, wystarczy zrobić coś czego nawet przeznaczenie się nie spodziewa :-)

Gość gość
polecam nr 16 www.buzzfeed.com/ariannarebolini/couples-who-should-be-your-real-relationship-goals#.hm9ROV49d

Gość gość
www.buzzfeed.com/ariannarebolini/couples-who- should-be-your-real-relationship-goals#[>>>USUS SPACJE>>> ].hm9ROV49d

Gość gość
W pewnym sensie, stałeś się prawie pewny że to ta sama osoba. -Jesteś najlepszym i najgorszym tak samo wokół 2 połowy, a ona tak samo.. X X X Wyjaśnij mi co tu autor mial na myśli, w tych dwoch punktach. Bo jak dla mnie to bełkot

Gość gość
wiara w drugą połówkę, wieczną miłość to jakieś bajeczki Disneya, ludzie obudźcie się, jak nie horoskopy, religie to inne zabobony - czy ludzie potrzebują bajek w swoim życiu? :( jeśli mamy do czegoś związki porównywać to raczej do puzzli. oboje są różni, ale pasują do siebie. w toku życia dochodzą inne puzzle (zdrady) i tak to się kręci, wszystkie puzzle tworzą "obrazek" czyli np. Polskę :) i tak to jest, a nie połówki... jesteście oszołomami. beznadziejni ludzie którzy myślą, że znajdą "wieczny haj" w postaci miłości

Gość gość
tłumaczenie takie sobie, na szybko: - W pewnym sensie, stałeś się prawie pewny że to ta sama osoba. -Jesteś najlepszym i najgorszym tak samo wokół 2 połowy, a ona tak samo.. w pkt 1 - że jesteś pewny/a że to taka sama osoba (tzn. pasująca do ciebie), mnie więcej w pkt 2 że te 2 połówki nie są idealne, ale każda ma coś najlepszego i najgorszego, relacja wzajemna..

Gość gość
dlatego np. w jezyku angielskim są dwa słowa: fate i destyny static4.quoteswave.com/wp-content/uploads/2013/04/Fate-is-what-you-are.jpg Jak mawiał I. Kant: "bezcelowy człowiek, cierpi na swój los , którego przeznaczenie jest celowe". pl.wiktionary.org/wiki/przeznaczenie

Gość gość
01:48 Religia to zabobon? Sam jesteś zabobon. Jeszcze się zdziwisz po śmierci.

Gość gość
jezeli strach ma przekonywać, to lepiej nawet nie próbować.. są inne przesłanki, tylko trzeba chcieć szukać