Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czyli 500 zł dostaną tylko patologiczne rodziny

Polecane posty

Gość gość

jak jeszcze nie nie dawno czytałam miała dostać każda rodzina a nie tylko rodziny wielodzietne paranoja! więc teraz tylko trzeba brać się za robotę i robić sobie dzieci! do roboty dziewczynki !

Gość gość
dwoje to wielodzietność :-o bo ja na drugie dostanę :-) autorko jesteś zdrowo j/e/b/n/i/ę/t/a skoro uważasz rodziny wielodzietne za patologiczne :-o

Gość gość
tak będzie że będą się bzykać po to by dostać więcej kasy. rodzice z 1 dzieckiem tez powinni dostać

Gość gość
z 2 dzieci to nie :) ale 4 już tak :P trochę to dziwne że rodzice z 1 dzieckiem nie dostaną nic

Gość gość
a mnie to pi/e/e/r/d/o/l/i nie ma, dzieci mieć nie będę :-p a wy może najpierw poczekajcie aż dawać zaczną :-D BO dzielicie skórę na niedźwiedziu :-D

Gość gość
patologiczne mamusie jedynaków brzydzę się wami :-p

Gość gość
Autorze, prawda jest taka, że patologia zacznie się rozmnażać, a ludzie z warunkami nie, bo komuś trzeba będzie zabrać, żeby dać "wielodzietnym".

Gość gość
Tobie powinni dac 1000 bo jestes piszaca patologia

Gość gość
ale was boli :-D tylko że niektóre już są wielodzietne idiotki i co mają k/u/r/w/a dzieci potopić bo ustawa wejdzie :-D płytkie patologiczne macie umysły brak słów

Gość gość
Co wy za głupoty piszecie. Patologa zawsze bedzie sie rozmazać niezleznie czy dostana te 500 zł czy tez nie . Nawet odebranie im zasiłków nic nie da bo oni mysla dupa a nie glowa . Odbiorą im 3 dzieci to zrobią sobie 4 itd

Gość gość
dokładnie ja znam kobietę której już 7 dzieci odebrali :-o i znowu jest w ciąży :-o

Gość gość
ale becikowe zawsze wybiera i się cieszy :-o

Gość gość
ja uważam że patologia to mieć jedynaka bo z jedynaka ni PIES ni SABAKA :-p potem siekierka i hej w łby tatusia i mumusie :-p bo chowają rozpieszczone wytwory bleeeeeeeeee

Gość gość
7:55 ty tak się nie zapędzaj , mam jedynaka i jest lepiej wychowany niż ty :-0

Gość gość
Na jedno dziecko nie dadzą tylko na drugie i kolejne żeby ludzie dzieci robili .

Gość gość
c/u/j z matkami jedynaków żmije jadowite plują tylko na wielodzietne c/i/p/y niewydymane nienawidzę was jak czytam na tym forum co wypisujecie na wielodzietne i tylko wasze zdanie się liczy wasze ma być na wierzchu i jeszcze gotowe mi czy komuś wmówić jak żyje brzydzę się takimi cymbałami

Gość gość
O, jakie zadowolone, ze panstwo traktuje Was jak prostytutki. Czym to sie rozni od propozycji na ulicy? Czemu te 500zl nie moze Z GORY isc na zlobki, przedszkola, obiady w szkolach? Panienki niepatologiczne, co za różnica czy za darmo poslecie dzieciaka do przedszkola czy w łapę dostaniecie? No wlasnie.

Gość gość
Jak słysze, że rząd nam "Da" coś to mnie krew zalewa, rząd nie ma kasy, rząd zabiera prawie połowe tego co zarobimy i potem łaskawie rozdaje te pieniądze komu uzna. Moje pieniądze. Ja bym wolała żeby mi mniej zabierali z pensji.

Gość gość
no przecież sami ich wybieracie :-o a potem po c/h/u/j te pretensję i do kogo ??

Gość gość
Jedynaki tez dostaną kochane jeżeli dochód nie przekroczy 800 zl

Gość gość
ch/oo/j z jedynakami :-o

Gość gość
czy wy naprawdę nie rozumiecie że ch/u/j dostaniecie bo nie ma z czego on tego wziąć :-o bijecie się o to że ktoś wam obiecał marchew :-o

Gość gość
Czyli oboje rodzice nie mogą zarabiać nawet minimalnej? Bo 2 minimalne to 2460 a nie 2400 (3x800).

Gość gość
" czy wy naprawdę nie rozumiecie że ch/u/j dostaniecie bo nie ma z czego on tego wziąć pechowiec.gif bijecie się o to że ktoś wam obiecał marchew pechowiec.gif " Zebyś się nei zdziwiła. Za chwile obłożą podatkiem dodatkowym panny i kawalerów. Dopierdolą przedsiębiorcom itd. Bo na socjal zawsze musi być :O

Gość gość
a te dalej swoje :-p

Gość gość
Jakie "te"? Po prostu widzę jacy sa politycy. Nie swoje to chętnie dają. Jakoś przez te lata nie zauważyłam, żeby np. górnikom czy innym cokolwiek zabrano. Wręcz odwrotnie :P na in vitro się zrzucamy, na bezpłatny podręcznik tak samo. Jakoś to mimo wszystko powprowadzali Za 1-2 lata już wiadomo, że nas kryzys dopadnie i dopiero się będzie działo.

Gość gość
no ale to i nie twoje tylko nasze wspólne wszyscy pracujemy :-p to wszyscy możemy żądać

Gość gość
Ty Chciwa su/ko .! Nie nawidze takich matek !

Gość gość
No pojawi sie duzo smiecia ludzkiego... Pijaczki beda dawac d**y menelom i tak beda pojawiac sie dzieci, zeby bylo dalej na flaszki. A potem jak te dzieciaki jak podrosna to przez tych dochodzacych wujkow beda molestowane albo gwalcone, bo mamuski beda zajete ridzeniem nastepnych albo chlaniem... I tak pieniadze pojda na przechlanie a nie tak naprawde na dzieci. A wystarczyloby, zeby ludzie ktorzy pracuja zarabiali na takim poziomie zeby nie byli zebrakami... I nie potrzeba by bylo zadnych ulg i zapomog... Za prace godna placa i nie trzeba zadnych zasilkow...

Gość gość
A patologie obowiazkowo sterylizowac...