Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci i jazda pod wpływem.

Polecane posty

Gość gość

Witam , moja historia zaczyna się tak..mam chłopaka z którym jesteśmy razem 2 lata ,kochamy się,czasem kłócimy zresztą różnie to bywa jak u wszystkich . W lipcu jego rodzice pojechali na wakacje i zostalismy sami w domu ,on zaprosil Swojego kolege na picie ,ja tez tam bylam ,(ale poszlam wczesniej spać bo mialam wstać rano do pracy )i moj facet po tym piciu przyszedl o 6 rano do łózka ,obudzilam się bo zrobił to bardzo głosno bo byl w stanie upojenia alkoholowego . Okazalo sie ze pojechali wraz z kolegą samochodem na stacje benzynową oddaloną 2 km od domu . Moja reakcja była drastyczna ,lecz moim zdaniem zasluzona bo nie rozumiem jak mozna jezdzic pijany samochodem. Okej ,to przezylam az do dzisiaj . Tym razem z innym kolegą też pili (ten kolega nie ma prawa jazdy ) i moj facet pod wplywem alkoholu pozwolil mu jechać ..Wpadłam w furię i teraz własciwie nie wiem co mam z tym fantem zrobic ..bo jutro będe caly dzien wysluchiwać ,że nigdy cos takiego sie nie powtorzy i jak on to bardzo nie przepraszam . Wiem ,że to co napisalam spotka się z krytyką ,ale potrzebuje opini ludzi obcych ,bardziej obiektywnych.

Gość gość
Zabieraj mu kluczyki

Gość gość
I uslysze "nie masz do mnie zaufania ".

Gość gość
Autorko jesteś debilką! Najważniejsze, że ma prawo jazdy i tylko to się liczy!