Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula2222

Jak uwieść starszego?

Polecane posty

Gość Anula2222

Jak młoda studentka moze zachęcić do zacieśnienia znajomosci i potem ewentualnych kontaktów intymnych wykładowcę swojej uczelni(nie ma z nim zajec, ale spędzają ze soba duzo czasu na uczelni), który twierdzi, niby w żartach "ze nie rozebralby sie przed 20-paro-latka, bo czuje sie juz za stary"?

Gość gość
a niby gdzie spędzasz z nim czas i jak tak stwiedził?

Gość Anula2222
Każde z nas pracuje naukowo i mamy rożne wspólne projekty do zrealizowania. To bardzo bezpośredni człowiek. Rozmawialiśmy kiedys tak ogólnie o romansach i tak powiedział, ale z uśmiechem na ustach. Generalnie od czasu do czasu prawi mi komplementy, dość czesto tez "przypadkowo" szturchanie". Co i raz nawiązuje do seksualnych skojarzeń cokolwiek by sie nie powiedziało.

Gość Anula2222
Mam u niego szanse?

Gość gość
mozesz sie pobawić ! Dłuodystansowiec w tym wieku ,wiec mozesz wykorzystac seksualnie na swoja korzyść :P

Gość Anula2222
Co moge zrobić zeby kolokwialnie mowiac "zwabić go"? Nie mam doświadczenia z facetami w tym wieku

Gość Anula2222
Co moge zrobić zeby kolokwialnie mowiac "zwabić go"? Nie mam doświadczenia z facetami w tym wieku. Czy po opisie, który napisałam sadzisz, ze w jakiejkolwiek części jest mna zainteresowany?:)

Gość gość
Czy facet który ma kryzys wieku sredniego mimo ze sie opiera by nie rozpocząć romansu z dana moze sie jednak w koncu skusić gdy znajomość bedzie trwała dłużej?

Gość Anula2222
Niech ktoś sie odezwie prosze

Gość gość
Upij i wykorzystaj dziada, to nie trudne ;)