Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrwałam idealnego faceta

Polecane posty

Gość gość

Jak się obchodzić z takim "okazem"? Jestem nieprzyzwyczajona. Wykształcony, potrafi wszystko naprawić, czuły, romantyczny, cierpliwy, pomocny itd. Dawno kogoś takiego nie spotkałam.

Gość gość
Hahaha, dzięki za podpowiedź. :D Aha, zapomniałam dodać, że gotuje i jest przystojny.

Gość gość
Ten twój typ jest prawie taki jak ja :-)

Gość gość
Taaaaa... Oni wszyscy są idealni na poczatku:D wróć tu za pól roku to pogadamy:D

Gość gość
No ja właśnie zauważyłam, że coś jest nie tak. On jest tak idealny, że aż coś mi tu nie pasuje.

Gość gość
Nikt nie jest idealny! Trzeba wybrać takiego,z którego wadami da się żyć! Dotyczy to obu stron!

Gość gość
Nie ma ideałów.To fakt.Ważne żeby nie koncentrować się tylko i wyłącznie na wadach człowieka a pamietać że ma zalety.

Gość gość
a penisa ma dużego? Sprawdzałaś? Uważaj, żeby się nie okazało, ze musisz dłuuugo grzebać w jego gaciach, aby coś znaleźć :D

Nie ma ludzi idealnych, na pewno ma jakieś obrzydliwe zwyczaje :D Mój też miał być taki idealny, a potem wyszło szydło z worka.

Gość gość
Sprawdzałam, ma sporego. :P

Gość gość
Wszystko super, tylko czemu taki ideał był samotny?

Gość gość
gość dziś Wszystko super, tylko czemu taki ideał był samotny? x Bo dla znacznej większości dzisiejszych kobiet taki ktoś jest niemęski po prostu. A jak jest niepijący i nie przeklina to już w ogóle. Wiem po sobie. Moje rówieśnice nic tylko imprezy, alkohol i przekleństwa takie kobiety 24letnie :P

Gość gość
to w kiepskim towarzystwie się obracasz, ja mam 22 lata i koleżanki głównie nauką i jakimiś zainteresowaniami są zajęte :P

Gość gość
To pewnie sie słabo ruucha. Nie ma ludzi bez wad.

Gość gość
Mój ostatni facet też był idealny. Na rękach mnie nosił,wszystkie dziewczyny mi go zazdrościły, bo niby taki dobrze wychowany, odpowiedzialny i w ogóle. Wyszło szydło z worka po czasie. Jak sobie teraz pomyśle jak mogłam uwierzyć w tą jego idealność to aż mnie skręca. Miałam kilku facetów, kilka związków, ale żaden facet nie dał mi tak w kość jak ten "idealny" . Nikt nie skrzywdził mnie nigdy tak bardzo, od nikogo nie usłyszałam podlejszych słów. Moja koleżanka również trafiła na ideała, do dziś obraca się za siebie na ulicy. Tacy mężczyźni to sukinsyny, maskują się dobrze! Lepiej żeby był trochę nie okrzesany niż idealny na niby. Nie chcę historia się powtórzyła, bo życzę jak najlepiej, ale znam ten typ na wylot. Ostrzegam :)

Gość nagietkowa pole
Najbardziej nalezy uwazac na takich bardzo milych to s*******ny a jeszcze jest jeden rodzaj facetow kobietki uwazajcie oni biora udzial w tzw fields reoports czy jakos tak i taki facet ma dzieli znajomosc na 3 etapy pierwszy to zdobyc nr tel drugi randkowanie i w tym etepie jest jak ksiaze z bajki kobieta zaczyna myslec jak odurzona i trzeci łozko i facet znika maja oni za to swoja punktacje i nazywaja to falszywie obupolną korzyscia a to zwykli oszusci .potem taka laska zachodzi w glowe co zle zrobila

Gość gość
Wmawiajcie sobie dalej idiotki, że fajnych facetów wybierałyście a oni się maskowali :P Wina jest w was bo lecicie na buraków tacy wam imponują. Żadna kobieta , która wybrała fajnego faceta nie ma problemów

Gość gość
ja tez spotkalam idealnego faceta ale go stracilam z wlasnej winy.

Gość gość
tzn. co poszło? xxxx Oczywiste że nie ma "ideałów", nawet najlepsze zwiazki polegają na dostrzeganiu wad drugiej strony!!!, jeżeli ktoś zakłada z góry ideał, na 100% albo jest niedojrzały albo nie ma pojęcia co robi

Gość gość
Jeżeli ktoś nie potrafi zaakceptować wad drugiej osoby i skupia się tylko na nich to powinien być sam.

Gość gość
chodzi o to że dwoje sie na tyle uzupełniają, że te "wady" już nie mają znaczenia, ale to nie znaczy że ich w ogóle nie ma - bo ideał wszystko niweluje :-) powidzmy sobie szczerze, kto w Polsce jest gotowy do prawdziwego zwiazku i dojrzalej milosci.. przypadek rządzi jak wszczedzie

Gość gość
Czym się różni wyrwanie idealnego faceta od wyrwania zęba? Ząb możesz sobie zachować.

Gość gość
Od Autorki: Słowa "ideał" użyłam tak trochę na wyrost, żeby go jakoś zdefiniować. Ja już trochę w życiu przeżyłam i wiem doskonale, że każdy ma wady. Chodziło mi o to, że facet, którego wyrwałam, spełnia wszystkie kryteria takiego prawdziwego, dobrego partnera. No i aż mi się to wydaje podejrzane.

Gość gość
to znaczy że nie jest jeszcze wszystko jasne, ja poznałem dziewczynę która wydawała się niemal wyjęta ze wcześniejszych marzeń, a nawet lepsza (tak jakby po prostu warto było na nią czekać..) Różnica w tym że ani ona, ani ja nie ukrywamy specjalnie wad, wręcz przeciwnie.. nie powiem ze jest ideałem w tym sensie ze jest taka super ze bardziej nie moze itd., ma te wady, trochę oboje zalujemy, ja tez je mam (jak wczesniej pisalem), ale razem one nie mają zadnego znaczenia. Ona mnie mobilizuje, ja ją,a problemow jeszcze innych bez miar.. ale nie jestem w stanie sobie nic innego wyborazic, troche tez szkoda z uwagi na odleglosc..