Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę zdradzić męża.

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy małżeństwem od 2 lat. Wcześniej seks był świetny. A teraz... Eh szkoda gadać. Już nawet nie zaczynam bo szkoda nerwów. Czuje się odepchnięta i nie atrakcyjna.:-(

Nie będziesz się czuła atrakcyjniejsza jeśli go zdradzisz. Nudzi Ci się to sobie zrób dobrze przed filmikiem a nie wyrzuty sumienia będą Cię targały

Gość gość
Tu nie chodzi o sam seks. Ale o pocałunki, przytulenie się. On nawet tego nie chce.

To przeczytaj książkę "dlaczego faceci kochają zołze" może to Ci pomoże i inaczej spojrzysz na to...

Mysiasysia dziś błąd :) Będzie czuła się atrakcyjniejsza. Ale za to dostanie jej sie po sumieniu. Chodzi o to że mąż cię odpycha gdy chcesz zainicjować seks ?

Gość gość
Ja mojego bym nie zdradziła, ale też już nudą wieje..

Gość gość
Nie zdradzaj. Opamiętaj się. W każdym małżeństwie przychodzi kryzys, ale później to mija. Ja też już nawet myślałam o odejściu od męża, bo według mnie było za nudno. Ale na szczęście tego nie zrobliłam i teraz jest super między nami. Jestem szczęśliwa. Ty też przeczekaj to.

Gość gość
Ja też trafiłam na taki element. Coraz częściej zastanawiam się nad odejściem, ale jest dziecko. Zdrada? U mnie na porządku dziennym i wcale nie mam wyrzutów sumienia, już nie. Jesteśmy małżeństwem przeszło 6 lat, razem 8 lat, o sex i jakiekolwiem względy walczyłam przez długie miesiące i lata. Adoratorów mam wielu, wystarczy tylko się uśmiechnąć i mogę wybierać. Spotykam sie z facetem o 30 lat ode mnie starszym i jest lepszy w te klocki niż moj 30 letni mąż