Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagóska

czy on ze mną zerwał..?

Polecane posty

Gość jagóska

Cześć wam, od ponad 1,5 miesiąca spotykam/spotykałam się z chłopakiem. Na początku było wszystko dobrze, bardzo nas do siebie ciągnęło. Po jakimś czasie zaczął mieć pretensje, myślał że jestem inna, że jestem grzeczną ułożoną dziewczyną, a tak na prawdę lubię chodzić na imprezy itp. Nie było to dużo imprez, jestem studentką, czasami zdarza się jakaś okazja, ale bez przesady..Powiedział mi że mu to przeszkadza i że jego zdanie na mój temat się zmieniło, ale jestem w stanie to zmienić. Od tygodnia nasze relacje są dosyć 'oziębłe', nie pisze do mnie już tak często, jak ja się odezwę to są to krótkie rozmowy. Czasami od rana już się odzywał, teraz prawie w ogóle:( nie wiem, czy on już po prostu mnie nie chce? czy dał mi czas na przemyślenia? Może ma kogoś innego? Bardzo się do niego przyzwyczaiłam i polubiłam, byłabym w stanie się zmienić gdyby było po co..

Gość gość
faceci to debile tez to przezywam po 2 miesiącach znajmości. ja chce a on się ulatnia i to nie wiadomo czemu:-(

Gość gość
Nie akceptuję i nie szanuje Cię taką jaką jesteś ale ty jesteś gotowa do wszelkich zmian bo go "kochasz"....Załosne.

Gość jagóska
chyba tak..na poczłaątku było tak, że on się bardzo starał. Ja się tak nie angażowałam, a kiedy poczułam że może być coś więcej, on mnie olewa.. i co co w tym wszystkim chodzi ;/

Gość gość
Wiem, że żałosne. Wystarczy, że powie mi że nie chce się ze mną już spotykać, rozmawiać. Zrozumiem, tylko takiej deklaracji jeszcze nie dostałam