Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość super ktos

Zazdrosna o meza

Polecane posty

Gość gość super ktos

Słuchajcie problem jest raki.Mój mąż jest cholernie przystojny.nie raz widziałam jak kobiety o niego zabiegają...ostatnio na imprezie jakąś małolata zapytała się kim jestem dla tego faceta. ...po czym powiedziała mojemu mężowi że mnie zabije;) mój mąż jest pewny siebie... Co robić by nie wariowac jak zwiększyć pewność siebie. Jak dać mu do zrozumie że mnie to nie rusza?

Gość gość
Mój Mąż też jest przystojnym facetem ... a do tego pracuje w takim zawodzie, że ma styczność z wieloma kobietami. Jednak mój Mąż bardzo chłodno i stanowczo podchodzi do kobiet, które go podrywają. Daje do zrozumienia, że nie interesuje go co dana kobieta chce mu zaoferować i taka "dama" sama daje sobie spokój. Ja bym powiedziała, że źle mi jest w sytuacji kiedy mojego Męża podrywa inna kobieta, ale nie możesz też być chorobliwie zazdrosna jeśli Twój mąż nie zachęca do tego. Ważne jest też jak on reaguje na zainteresowanie ze strony innej kobiety ... bo pamiętajmy, że "do tanga trzeba dwojga".

Gość gość
A pewność siebie się ma albo nie ma ... możesz sobie mówić, że to właśnie Ciebie wybrał na swoją żonę więc musi być w Tobie coś, czego nie znalazł u innych kobiet. A skoro jest taki przystojny to pewnie miał ich co najmniej kilka :)

Gość gość
Moj mąż zawsze mowi ze jeżeli męzczyzna mając zone daje sie podrywać innym kobietom to nie jest jej wart. Wiem że sprawia mu to przyjemnośc ze podoba się kobietom ale zawszse stanowczo daje do zrozumienia ze nie jest zainteresowany bo ma juz miłość swojego życia. Owszem jestem zazdrosna ale bez przesady to samo w drugą stronę :)

Gość gość
Też jestem zazdrosna o męża, on dobrze wygląda i przyciąga damskie spojrzenia. Nie robię mu jednak wymówek, czasem coś wspomnę, ale staram się w żartobliwym tonie, bo on zawsze te kobiety ignoruje, czasami się zastanawiam czy on tylko udaje czy naprawdę tego nie widzi? Wczoraj mnie szlag trafił, bo wstawił nasze wspólne zdjęcie na fb, a jakieś laski komentują jakby mnie tam nie było, coś w stylu: schrupałabym, albo druga: pozdrawiam, panie Adamie! i ikonka z buziaczkiem....

a po co masz mu dawać do zrozumienia, że Cię to nie rusza, skoro Cie rusza? Bez sensu. A w temacie- z jakiegoś pwoodu ten mega przystojny facet wybrał Ciebie, więc o co tu byc zazdrosną? Mój mężczyzna też jest przystojny, do tego ma wysokie stanowisko w pracy. I też go kobiety podrywają. Mnie to nie rusza, raczej jestem dumna z tego, ze to właśnie MÓJ facet :) I zawsze sobie myślę, gdzie on znajdzie taka fajną dziewczynę jak ja? No gdzie? :) Odpusć i ciesz sie, ze masz takie ciacho w domu:)

Gość gośćgość
Ja mam dość dziwną sytuację życiową.on jedynak uwielbiany przez wszystkich... zawsze we wszystkim był najlepszy, rodzice go pod niebiosa wychwalaja... A ją wychowana przez babcię tato zagranicą, zero kontaktu z matka...zazwyczaj to facet jest zazdrosny o kobietę a nie odwrotnie. Jest mi siebie zal....On ma super pracę wielu znajomych...

Gość gość
14;44 stanowczo i chlodno podchodzi do kobiet,buhahaha,i co tak tobie powiedzial?:Dnie badz naiwna ciemna istotko:D,tobie powie wszystko bylebys byla zadopwolona,przy tobie tez bedzie odgrywal niedostepnego,tylko prawda jest taka,ze zaden nigdy nie odmowi:D,nie ma takiego,chyba ze jest wstretny i zadna go nie chce,w przeciwnym erazie tacy,co niby nie chca,nie istnieja,wiec nie badz az tak naiwna:D:D

Gość gość1234567890
Ją czasem się zastanawiano dlaczego ją....ale jego koledzy myślę że też by chcieli kobietę taką jak ją....strasznie się bije że zostanę sama że ktoś mnie oszuka.... Teraz zaczynamy się starać o dziecko... Moja znajomą dopiero na naszym ślubie zobaczyła że on pasuje do mnie

Gość gość
zal mi was na serio:D,nie raz spalam z takim,co to chlodno do kobiet podchodzi i nie zarywa:Dfajny zawsze boki wali i walic bedzie,bez wzgledu co tu napiszecie:D

Gość gość1234567890
Macie rację babeczki;)Mój facet nie jest debilem by brać co leci;) Skoro jest że mną to znaczy że mam to wszystko o czym marzy;) to dziwne uczucie gdy innym in obojętny nie jest.

Gość gość
mialam przystojnego,z ladna sylwetka,dzis jestesmy po rozwodzie.Mi wciskal kity,ze tylko ja,a pierd...wszystko,co mu na drodze stanelo.tez taka naiwna bylam,bo sadzilam ze na byle co nie wlazi,otoz wlazil na wszystkie,ktore byly cheytne,ot cala prawda uroczych facecikow,nigdy wiecej.;

Gość gość
nie przesadzajcie ze tobie sie podoba to nie znaczy ze kazda by mu majty sciagla, JAK MA CHARKATER QURWIARZA TO NIC NIE POMOGA TWOJE STRANIA;

Gość gość
do gościa z 15:05. Jesteś chyba strasznie nieszczesliwa kobieta skoro uważasz że żaden nigdy nie odmowi. Nie wszyscy faceci to psy na s*ki a ty wrzucasz wszystkich do jednego wora. Nie wiem jak zbudujesz kiedykolwiek staly zwiazek skoro jak uważasz twoj facet tez nigdy nie odmowi i poleci na kazda. Wiem ze są wyjątki i nie jestem naiwna. Mojego męża podrywaąl na imprezie pewna laska (nie powiem była ładna) w pwenym momencie bez dwoch zdan zaproponiwala mu niezobowiązujący numerek po czym on odmówił stwierdzając że jest zajety a ona jest desperatka. Zaznaćze żę moj mąż nie wiedzial że slyszę ta rozmowe bo na ipreze mialam dosc z lekkim opoznieniem i nie wiedzial ze juz przyszlam

Gość gość
nie ma dzisiaj wiernych facetow i ta,ktora wierzy bezgranicznie swojemu mezulkowi,jest po prostu naiwna.Nie ma takich,ktorzy sa wierni,chyba jedynie wstretni,grubi,bez szans na adoracje:D

Gość gość
haha odmowi,bo bylas w poblizu,naiwniary:D

Gość gość
Jeżeli twój mąż jest prawdziwym facetem to nie masz się czego obawiać. Nie wszyscy to szmaciarze. Z jakiegoś powodu wybrał ciebie. Oczywiście nie ma sensu żebyć udawała że cie to nie rusza skoro jest odwrotnie. Niech o tym wie ale mysle że nie masz powodu się martwic

Gość gość
Powtórzę jeszcze raz nie wiedział zę jestem w poliżu bo własnie przyszlam . Nie mial świadomości ze to slyszę a jednak odmowił. A mi ciebie żal że masz takie zdanie o facetach. Znam wielu takich którzy są wierni i wcale nie są oblesnymi dziadami. Jak ty chcesz stworzyć kiedyś związek? Bedziesz z kim myslac ze poleci na wszystko co sie ***** bo twierdzisz ze żaden nie odmawia? W dziwnym srodowisku sie obracasz skoro niby wszyscy tacy erotomani

Gość gość
Koleżanka najwidoczniej ma nieciekawe doświadczenia z mężczyznami tzn z qwiarzami bo mężczyznami takich nazwać nie mozna i mowię to jako FACET. Jestem żonaty od 9 lat i nigdy nie zdradziłbym swojej kobiety. Zdziwiona ? :D

Gość gość
gość dziś 14;44 stanowczo i chlodno podchodzi do kobiet,buhahaha,i co tak tobie powiedzial? nie badz naiwna ciemna istotko ,tobie powie wszystko bylebys byla zadopwolona,przy tobie tez bedzie odgrywal niedostepnego,tylko prawda jest taka,ze zaden nigdy nie odmowi ,nie ma takiego,chyba ze jest wstretny i zadna go nie chce,w przeciwnym erazie tacy,co niby nie chca,nie istnieja,wiec nie badz az tak naiwna x O już wściekła lafirynda forumowa ryja rozdarła, bo ją szlag trafia :D A który przystojny chciałby ruszyć takie ścierwo jak ty?

Gość gość
ale ty bajki snujesz:D,nie wiedzial,ze syszysz,ale ty wiesz,ze odmowil,bo ci zapewne ktos powiedzial hahaha.Pozyjemy,zobaczymyn,jak za jakis czas zalozysz temacik,ze cie luby zdradzil:Dzyj dalekj w swopich zludzeniach i badz przekonana,ze nie zdradzaja:D,ktos kiedys powiedzial,ze naiwnosc daje szanse na zludne szczescie i tego wam naiwne kobiety zycze:)

Gość gość
s****wo?otoz zapewniam cie,ze niejednego mialam zonkisia,bo niestety jestem atrakcyjna:)ryja nie dre,tylko probuje ci uswiadomic,czego ty nie widzisz.Mi to wisi,zyj dalej w przekonaniu,ze twoj to wyjatek:)

Gość gość
Może ty sama uważasz że jestes atrakcyjna :D widzę żę jestes tępa i nie rozumiesz. Slyszalam bo wlasnie przyszlam i stalam kilka krokow za nim i uslyszalam tę rozmwę i możesz się bulwersować i wmawiać mi swoje teorie ale tak własnie było. Szkoda mi Ciebie z takim podejsciem do zycia zapewne bedziesz sama. A twoja atrakcyjność kiedys minie:D

Gość gość
otoz zapewniam cie,ze niejednego mialam zonkisia,bo niestety jestem atrakcyjna x Miałaś to krzywe nogi jak srałaś, a atrakcyjna taka jesteś, ze całymi dniami i nocami przesiadujesz na kefe wmawiając wszystkim żonom zdradę. Jesteś żałosna

Gość gość
On o tym wie że mnie rusza i często żartuje z tego powodu ...tylko że mnie to nie bawi ....powiedział mi kiedyś tylko że mi nie mówi o tym że ktoś do niego pisze bym się nie wkurzala.prawda jest taka że bym się wściekła... Jak wy sobie z tym radzicie?

Gość gość
pewnie,ze minie,glupi tylko sadzi,ze nie.Ja nikogo nie krzywdze,jestem sama, bo tak chce.Niezobowiazujace spotk i tyle.Facet do zycia jest mi niepotrzebny.wszystko umiem zrobic sama,a do paru chwil namietnosci,nie potrzebuje meza:)Nie zamierzam tu nikogo przekonywac o swojej atrakcyjnosci,po prostu pozostawiam to facetom,nie wrednym,zawistym babom:)tyle w temacie drogie rogaczki,pozdrawiam:)dla mnie temat zakonczony:)

Gość ksenon011a
"s****wo?otoz zapewniam cie,ze niejednego mialam zonkisia,bo niestety jestem atrakcyjna :D" albo "nie raz spalam z takim,co to chlodno do kobiet podchodzi i nie zarywa". To chyba mówi samo za siebie :D pani z tej profesji :D Zapewniam że są wierni, jestem tego przykładem. Nigdy nie zdradzilem i nie zdradzę. :D

Gość gość
A drugą sprawą to łaski wpierdzuelajace się w związki. Jak trzeba być głupia by komuś życie rozwalac? Bez honoru...same dziw....nigdy bym się za zajętego faceta nie brała