Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet stosuje gierki żeby sprawdzić jak się zachowam

Polecane posty

Gość gość

Nowa znajomość, a facet stosuje gierki. Raz udaje zainteresowanego, potem się dystansuje. To trwa tygodniami, aż ja nie wytrzymuję i podsumowuję ostro jego zachowanie. On zwala winę na mnie, twierdzi że specjalnie zdystansował się na kilka dni żeby zoabczyć moja reakcję i teraz już wie ze nie chce już kontynuować ze mną znjamości:-(

Gość gość
WTF? Przecież nie będę tolerować niezdecydowanego faceta, każda kobieta chce czuć że facetowi zależy.

Gość gość
ta gierki :D inną miał na boku nie bądź naiwna

Gość gość
Oszołom. Powiedz mu, że dziękujesz mu za szczerość zanim się naprawdę zaangażowałaś, bo byłoby naprawdę szkoda, gdybyś zakochała się w manipulancie.

Gość gość
Jak można swiadomie dystansować się na początku znajmości żeby obserwować jak zachowa się druga strona?:-( przecież wiadomo że na początku to szaleje się z miłości a on stwierdza że sprawdzi jak ja zareaguje na kilka dni ciszy z jego strony:-(

Gość gość
manipulator i psychol w jednym

Gość gość
Odkochałam się w nim w sekundzie, pierwszy raz się z czyms takim spotkałam żeby ktoś sprawdzał jak się zachowam gdy on zniknie.

Gość gość
W związku ważna jest szczerość, więc uważam, że to bardzo dobrze, że już na początku pokazał Ci swoją prawdziwą twarz. Grać w gierki to można w przedszkolu, związek to poważna sprawa.

Gość gość
Jeszcze potrafił rozgrzać mnie najpierw do czerwoności a jak wiedział że mi cholernie zależy to rozpoczał ta swoją grę:-( Nie znajduję słów na to jego zachowanie. A niby jak miałam ja się zachować jak facet nagle zapada się pod ziemię?

Gość gość
jeżeli facet nagle przestaje się odzywać to znak że nie jest wart kobiety w tedy trzeba go olać i nawet jak by wrócił z powrotem na kolanach i z kwiatami to trzeba go olać

Gość gość
jak kobiety stosują gierki, to jest wszystko w porządku. Jak robi to facet, widzimy wielkie oburzenie :D

Gość gość
Jakiś manipulator, uciekać