Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona2444

Napisał ze nie kocha

Polecane posty

Gość ona2444

Tak po prostu, po 4 wspólnych miesiącach , krótki ale intensywny czas... nagle napisał ze mnie nie kocha, lubi mnie bardzo ale niestety nie kocha. Stwierdził ze jest zły na siebie bo powinnam miec chlopaka który mnie bedzie kochał, szanował i był zawsze przy mnie, a on taki nie będzie, Przeryczałam 48 godzin bez przerwy, nigdy nie byłam tak zakochana. Nic tego nie zapowiadało ze tak postąpi nawet nie umiał powiedzieć mi tego w twarz, tylko przez niespodziewanego smsa... jestem załamana, mam 24 lata kolejny rozsypany związek, wiązałam z nim nadzieje

Gość gość
Trzymaj się kochana. Wiem jaki to straszny ból.. musisz teraz uciec w pracę, w cokolwiek żeby harować cały czas, wtedy nie będziesz mieć czasu na myślenie.. Wtedy szybciej ból minie

Gość gość
a obciągałaś mu w tym czasie dzifko?

Gość ona2444
Po mojej pierwszej miłości płakałam prawie rok, dziś już nie załuje bo wiedzac jak moze byc miedzy dwojegiem ludzi to nie był idealny związek. pokochałam go jak nikogo nigdy a on tak po prostu zwiał... w czwartek kolacja na miescie, przytulanie, pocałunki, seks, spanie do rana .. nic tego nie zapowiadało a w sobote taki sms :(

Gość gość
up

Gość gość
hmm ciekawe jest ta prawidłowość że gdy jedna osoba nie kocha to druga tym bardziej mocno się zakochuje.