Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bedzie fajnie wreszcie bedac mama niemowlaka

Polecane posty

Gość gość

Ja wiem ze tu juz setki bylo takich watkow ale mam dzis za soba kolejny dzien wycia synka ( ma 4 miesiace) i mam lekko dosc. Moj synek jakby coraz czesciej miewa dni kiedy wkolko marudzi, niczM sie nie chce bawic i wyje i wyje. Do tej pory bywaly takie dni ale rzadko, na ogol ladnie sie bawil i jest pogodnym dzieckiem. Czy to jakis skok rozwojowy czy co? Wasze dzieci tez tak maja ze serwuja wam czasem dni w ktore chce sie uciec z domu? Czy to mija i dzieci z czasem wiecej sie same bawia? Blagam powiedzcie ze tak :-)

Gość gość
Ja mam tak praktycznie codziennie a moje male ma 2 miesiace....

Gość gość
tak, ale bardzo , bardzo , bardzo rzadko. A ja mam dwójkę dzieciaków :)

Gość gość
Jezu jak to wytrzYmac. W te spokojniejsze dni jestem taka szczesliwa ze jestem mama... bawie sie z nim caly czas i nie zaluje czasu ani sily. Ale w te placzliwe i marudzace dni to bym sie zachlastala z frustracji :-(

Gość gość
Moje mają 6 i 8 lat i są takie dni, że mam ochotę uciec z domu :D Trzeba niestety przywyknąć, że raz jest lepiej, raz gorzej.

Gość Jedynaczka4
Moja córeczka jest grzecznym dzieckiem.Troszke teraz zaczęła marudzić, wychodzą jej ząbki.

Gość gość
Moja córka ma prawie 4 lata. Od jakiegoś pół roku jest znosnie, mam nadzieję, że za kolejne pół będzie jeszcze lepiej. Tak więc radzę uzbroić się w cierpliwość :D

Gość gość
Jak pojdzie do.przedszkola to bedzie fajnie, teraznw te mroczne miesiace mozna sie ino powiesic

Gość gość
O matko..... To niezle. Ja myslalam ze pierwsze najtrudniejsze miechy mam za soba a tu sie dopiero zaczyna rozkrecac pieklo.

Gość gość
Mojemu synowi przeszlo to"wycie" w wieku 3,5 lat. Zycze duzo cirpliwosci:-D

Gość gość
Ja pitole. Ide wziac cos na uspokojenie.

Gość gość
Mój ma 5 mięs i jest cudownie spokojny , moze 20 x płakał z powodu zmęczenia , szczepienia Dobrz, ze to taki egzemplarz bo moje nerwy nie sa ze stali ;)

Gość gość
Oczywiście, że fajnie ale momenty zwątpienia dopadają bardzo często. Płacze, ma kolkę, ząbkuje, nie wiadomo czy szczepić - wszystko to odpowiedizalność, nikt nie mówił, że będzie łatwo ale i tak kocham być mamą.

Gość gość
Ja bardzo chciałam mieć dziecko , u koleżanek , znajomych dzieci biegały to aż mi się smutno robiło i Wam po porodzie nie poczułam żadnego przypływu emocji tylko byłam szczęśliwa . Ot takie maleństwo którym trzeba się zająć , nakarmić . Mamą poczułam się dopiero pierwszy raz na spacerku jak mały miał 7 miesiecy , babki zagadywały do niego a ja byłam dumna z mojego dziecka . Teraz synek ma prawie 1,5 roku i jest super .