Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Interlagos

Tanie chwilówki

Polecane posty

Gość gość
Chwilówki są suuuper. Możesz poznać bogatych i wykształconych ludzi - na przykład komornika :)

Gość Simonaa
Dla mnie Lendon się sprawdziło już kilka razy.

Gość cumka4
Wonga też ma fajną ofertę - warto sprawdzić.

Witam! Zachęcam do skorzystania z oferty wonga.com. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki wynosi aktualnie 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Pożyczka udzielana jest na okres aż do 60 dni. Aby wnioskować o pożyczkę w wonga.com należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 30 70 599* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość kafarka33
Mam pożyczkę w wonga i potrzebuję ją przedłużyć. Panie Tomaszu jaki będzie koszt takiego przedłużenia?

Witam! Kafarka33, zgodnie ze zmianami, które weszły w życie 26 lutego bieżącego roku w wonga.com, nie ma możliwości przedłużenia Terminu Spłaty. W przypadku problemu ze spłatą pożyczki zawsze warto skontaktować się z naszymi konsultantami – wówczas wspólnie postaramy się znaleźć rozwiązanie, które pozwoli na spłatę zobowiązania. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość Frydrich
Brałem z kilku firm pożyczki, ale najbardziej zadowolony jestem z Lendona, serio wszystko w umowie jasno i klarownie napisane