Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Swięta Bożego narodzenia spędzone z prostytutką

Polecane posty

Gość gość

Co o tym pomyśle myślicie? Co myślicie o mężczyźnie, który decyduje się na taki krok? Piszcie szczerze tylko starajcie się za bardzo nie wyzywać nawzajem.

Gość gość
A co mnie obchodzi nie mój facet.

Gość gość
a co za różnica, zawód jest zawód, jedni handlują ciałem inni skarpetkami, jeszcze inni sprzedają wróżby inni przekonania, są też tacy co i Boga ohandlują a jeszcze jeszcze własne inni ideały :)

Gość gość
gość dziś A co mnie obchodzi nie mój facet. x Skoro weszłaś na temat to chyba jakoś Cię to zainteresowało chociaż troszkę. Nie zastanawiało by Cię dlaczego czuje się tak samotny, że płaci kobiecie za towarzystwo by nie być sam w święta?

Gość gość
Prostytutką czasami jest dużo lepsza i uczuciowa niż niektóre obludne dziewczyny! !!! Gorsza jest k***a niż prostytutka.

Gość gość
2258 Nie mnie oceniać co kto robi w życiu. Pierwsze skojarzenie albo taki wyposzczony albo taki samotny.

Gość gośćszarik
szczam na was etatowe zjeby!

Gość gośćBadzDobry
Niezrobilbym tego!Juz wolalbym ta kase zainwestowac w wigilie,swieta i zaprosic dobra znajoma z dziecmi,babcie,sasiadke tez samotna z tym ze tu atmosfera bylaby prawdziwa,a u prostytutki nie.Prostytutka wiedzialaby ze ma wykonac zadanie gdzie otrzyma kase za to,atmosfera troche sztuczna co nie oznacza ze niemoglaby sie przeobrazic w naturalna ale to od tej kujwy zalezy i od jej uczuc,wrazliwosci,refleksji,zadumy itd.Jednak wolalbym sasiadke,bo i w takie dni dobrym uczynkiem wykazalbym sie gdzie na pewno lepiej by mi sie zrobilo na duszy.

Gość gość
Prostytutka tez czlowiek i chce miec w Swieta wolne :-D Daj se spokoj :-D :-P

Gość gość
Mój kolega tak zrobił, że zaprosił prostytutkę na święta śpiewali razem kolędy i dał jej nawet mały upominek. Miałyśmy ubaw z koleżankami a potem okazało się, że facet jest prawiczkiem i w ogóle nie uprawiał seksu nawet z prostytutką. Nie chciał być sam. Wyobrażacie sobie zrobić 12 dań dla prostytutki? Mi w święta mąż w ogóle nie pomaga :(

Gość gość
Uważam że jak ktoś jest sam i nie ma kogo zaprosić to dobry pomysł, nawet potraktował bym to jako dobry uczynek. Atmosfera każdego porwie szczególnie kobietę.