Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nadal go KOCHAM :(

Polecane posty

Gość gość

Jest pózno a mnie bierze na sentymenty :( Msc temu zostawił mnie chłopak, poprostu pewnego wieczoru napisał mi ze między nami koniec, bez żadnego tłumaczenia, wyjaśnień. Próbowałam dzwonić, pisać spotkać sie, bez skutecznie, totalna olewka. W jednej chwili świat mi sie zawalił bo obdarzyłam go dużym uczuciem,mówilam ze bez niego sobie nie poradze i jest ciężko, nie radze sobie sama, popadam w rutynowe picie alkoholu, ciągle sie upijam a później rycze :( Nie potrafie o nim zapomnieć, odwiedzam miejsca gdzie bywaliśmy razem, jak zamykam oczy to widze jak sie uśmiecha, tęsknie za jego osobą, jego zapachem, głosem za NIM :( strasznie mi go brakujeee :'( :'(

Gość gość
a ile Ty masz lat?

Gość gość
ponad 2 miesiace temu rozstałem sie z dziewcxyna przynam ze tez troche piłe,m ale w koncu wzielemsie za siebie tak jak ja pokochałem nauczyłem sie zninawidziec zablokowałem ja na fb omijam miejsca tam gdzie z nia bywałem miałem z nia współne wakacje tyle wspomnien zmotywowałem sie do działan wiem ze jest ciezko czasem zerkam na jej zdj obserwowałem czy jest szczesliwa z kims innym ale walcze z tym i wierze ze poznam kiedys kogo godnego uwagi kto mnie bedzie kochał jakiego jestem