Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja matka radzi mi żebym związała sie z nim z rozsadku

Polecane posty

Gość gość

Z takim jednym facetem co teraz chyba mnie podrywa... Bo ma dobra prace, bo ma wlasny dom, bo mi by mogl pomoc, bo niezle wyglada... Ale ja nic do niego nie czuje. Nic kompletnie. Pomimo, ze rzeczywiscie ma te atuty i jest fajny to brak mu tego czegos Ale mam juz prawie 28 lat i moze powinnam? Jednak nie potrafie byc z kims tak bez uczucia, z rozsadku...

Gość gość
up

Gość gość
Trudna decyzja.

Gość gość
Miłość też jest ulotna. Mam 60 lat i gdybym drugi raz mogla wybierać, wybrałabym związek z rozsądku. Twoja mama wie co mówi.

Gość gość
Racja, miłość jest przereklamowana

Gość gość
miloscią rodziny nie wykarmisz autorko

Gość gość
To nie jest tak oczywiste. To zależy od twojej natury i tego, czego pragniesz, czego ci brak, co chciałabyś przeżyć. Jeśli jesteś praktyczna (tak ogólnie, umownie to określę), to więcej zyskasz (pod warunkiem, że to mężczyzna wartościowy i mniej więcej pasujecie do siebie) niż stracisz. Nawet możesz się zakochać. Jeśli masz jakiś rys romantyczny, marzysz o wielkiej miłości, namiętności, to możesz jak Barbara Niechcic (Noce i Dnie!) całe życie być niezadowoloną, by na starość stwierdzić, że jednak swojego męża kochałaś. Lub jak niejaka Emma (Pani Bovary) szukać namiętności aż do zatracenia. Miłość nie ma jednej postaci. Naprawdę bywa, że ludzie zakochują się stopniowo, bez początkowych wielkich porywów. Bywa, że nie jest to możliwe. Oczywiście nikt ci nie da gwarancji.