Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa19

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość ciekawa19

Witam was, od kilku dni czytam rózne posty na temat objawów w ciąży i sama nie wiem co o tym myśleć. Stwierdziłam że opisze swoją sytuacje i chciałabym abyście wyraziły swoje zdanie na ten temat, co myślicie i czy serio nie zwariowałam. Więc okres mam bardzo nieregularny, nie jak inni raz w miesiącu ale zazwyczaj co 6 tyg.,zaczął mi się 11.10 trwał 7 dni i następny przypada dopiero na ostatni tydz.listopada, współżyje z chłopakiem,lecz nie stosujemy żadnych zabezpieczeń a raczej "stosujemy"stosunek przerywany.Wiem że to żadne zabezpieczenie, ale jednak myśle że to niemożliwe abym była w ciąży. Mam dziwne objawy, od kilku dni strasznie bolą mnie piersi, od niedawna zauważyłam że na sutkach mam takie białe kropki, czasami bolą mnie jajniki, raz mocniej raz słabiej, z pochwy wydobywa się taka biała bezwonna wydzielina jak taka "maść", mam też brak apetytu i tak jak zawsze uwielbiałam słodkie tak teraz nie mam kompletnie ochoty i stoi mi wszystko w gardle, ale nie wymiotuję. Pomóżcie, wyraźcie swoje zdanie, co myślicie, czy to mogą być objawy ciąży??

Gość gość
Jeśli dobrze rozumiem to okres skonczył Ci sie ok 18 października? I następny masz mieć pod koniec listopada? I masz objawy ciąży? No słabo...