Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przepisane do innej szkoly

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o to, że chciałabym się przepisać do innej szkoly, jestem w klasie 3 gimnazjum, wiem ze mi się to nie opłaca, to samo mówiła mama gdy ja zapytałam, poza tym egzaminy itd, ale bardzo chce zostać przepisana, ponieważ w klasie nie mam zadnych znajomych, nie radzę sobie z nauką, a chodzę do najlepszego gimnazjum w mieście, wszyscy mają tam 5 a ja nie ucze sie najlepiej i dostaje 1, 2, 3 najwyżej 4. Dla mnie tam jest za wysoki poziom, poza tym nie mam znajomych w tej szkole, na przerwach siedzę sama, w ławce tak samo, nikt się do mnie nie odezwie, chyba ze chodzi o to jaką lekcje mamy za chwilę, mam już dość, nawet nauczyciele za mna nie przepadaja, przestałam chodzić do szkoły i mam 50% nieobecności.. więc chyba będzie ciężko z przepisanie się, bo nie wiem co tam moja wychowawczyni napiszę o mnie gdybym jednak sie przenosila. Nie wiem co robić. Jak przekonac mame? Nawet jeśli chodzilabhm do tej szkoły to po każdej lekcji chce mi się płakać. A ludzie mają i tak na to wyj****e. Doradczej mi coś blagam

Gość gość
Zacznij sie uczyc ! Nic dziwnego, ze nikt z tobą nie gada skoro maja cie za głupia. Ponad dwa lata dałaś radę a teraz ciosie nie chce ? Przyznaj ze nie chce ci sie uczyc a nie zwalasz na wysoki poziom.