Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zyc jesli nie mam na to ochoty ?

Polecane posty

Gość gość

czuje sie oszukana, nie podoba mi sie zycie. co mam zrobic?

Gość gość
Dobre pytanie. A dlaczego oszukana?.

Gość gość
oszukana zyciem, myslalam ze bedzie pieknie, a jest okropnie

Gość gość
Myśle, że nie ty jedna tak to odbierasz. Ciekaw jestem pod jakim względem?- ktoś cie zdradził?, oszukał?, a może coś innego?.

Gość gość
wszystko naraz, facet mnie zdradzil, w pracy monotonia i bezznadzieja, ogolnie zycie stalo sie przewidywalne, kazdy dzien taki sam -pelen obowiazkow, jedyna przyjemnosc sprawia mi sen

Gość gość
Wiesz wczoraj ktoś tu napisał mądrą wypowiedz, że nie ważne co robisz, gdzie jesteś i ile posiadasz bo bez prawdziwego uczucia wszystko wkońcu straci sens. I to jest racja, ja tego właśnie doświadczam.

Gość gość
ale w jakim sensie? ciebie tez ktos zdradzil ? jak zaufac na nowo?

Gość gość
W pewnym sensie tak bo mieliśmy być razem do końca życia miało być pięknie, mieliśmy być dla siebie wszystkim i tak było, ale niestety jej sie już odwidziało a ja czuje pustke i bezsens. Tego co teraz czuje niewie nikt bo i słowami tego sie nie da wyrazić. Co do zdrady to nie wiem ja bym nie wybaczył a nawej jeśli to już nigdy nic by nie było takie same.

Gość gość
to Ty od tej b.szczuplej studentki ? kiedys z toba chyba pisalam... (nie pamietam za wielu szczegolow) pisales ze byla sliczna, i ze potem probowales byc z dziewczynami podobnymi wizualnie do niej ale to nie bylo to samo..?

Gość gość
Nie, ja tu tylko sporadycznie coś napisze i z nikim już nie próbowałem i nie wiem czy kiedykolwiek spróbuje. Nasz związek trwał 13 lat więc i taki młody nie jestem.

Gość gość
a dlaczego jej sie odwidzialo? i kiedy to bylo? moze jest jeszcze szansa ze sie zejdziecie? ja tez stracilam kogos wiec dokonale wiem jaki to bol, ale myslalam że faceci maja inaczej i szybko zapominaja

Gość gość
Facet czy kobieta to chyba nie ma znaczenia bo to zależy od człowieka i tego jaki jest. Dlaczego odwidziało? tego do końca nie wiem a i ona stwierdziła, że coś jej sie w głowie poprzestawiało i nie potrafi tego wytłumaczyć, dla mnie to troche dziwne, ale krzywdy jej nigdy nie wyrządziłem.

Gość gość
Trzeba żyć chociaż czasem nie wiadomo po co. Pracę masz, zdrowie jest a to już bardzo dużo.

Gość gość
Wolny czas zaczeła spędzać na FB praktycznie każdą wolną chwile i żyć życiem innych ludzi.

Gość gość
Bardzo dużo, ale jeszcze czegoś brakuje bo tak już jesteśmy stworzeni. Trzeba mieć nadzieje ona pomaga.

Gość gość
Trzeba żyć chociaż czasem nie wiadomo po co. Pracę masz, zdrowie jest a to już bardzo dużo.

Gość gość
No oczywiście, że trzeba sobie jakoś radzić, ale we dwoje jest łatwiej. A ciebie to chyba jakaś monotonia życia dopadła? żeby nie powiedzieć rutyna?.

Gość gość
a ja ci powiem jedno: masz takie zycie jak sobie ukladasz.

Gość gość
Nie zgodze sie bo nigdy nie wiadomo co cie na tej życiowej drodze spotka a spotkać może wiele tak jak i wiele może ominąć. Chciałbym zamieszkać na Kubie. Cholera rozmarzyłem sie

Gość gość
ale ona teraz jest z kims innym? masz z nia jakikolwiek kontakt ? ja ogolnie uwazam ze swiat jest oparty na zlu, i dlatego mi sie tu nie podoba ..

Gość gość
Po wyprowadzce jeszcze kilka razy mieliśmy kontakt, jeszcze jej pomogłem w pewnej rzeczy, myślałem, że może jednak coś. Wyznałem co czuje, ale w zamian była niechęć i pretensje. Teraz już odpuściłem niech żyje po swojemu. Nie da sie kogoś zmusić do miłości to trzeba czuć w sobie, nie uwarzasz?. Ludzie ogulnie zmierzają w złym kierunku, ale nie wszyscy oczywiście.