Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglibyście być z dziewczyną z takimi piersiami?

Polecane posty

Gość gość
Piękne! ;o

Gość gość
Co wy macie z tymi cyckami??? Człowiek wiąże się z drugim człowiekiem, a nie z częścią ciała, co mi po cyckach jak dziewczyna będzie idiotką z którą nie będę miał o czym pogadać? Weźcie się wreszcie ogarnijcie, bo to nie w cyckach jest problem, tylko w waszych wyimaginowanych kompleksach.

Gość gość
Super! Je/bałbym Cię.

Gość gość
a jak to zauważyłaś geniuszko? :D

Gość gość
gość dziś a jak to zauważyłaś geniuszko? x Ale co niby zauważyłam?

Gość gość
Dziś 21:23 Tak samo faceci mają kompleksy, że za mały penis albo nie da rady w łóżku. Wszystko przez p****le i te głupią modę, kolorowe magazyny i babskie poradniki...

Gość gość
Proszę poczytaj sobie: http://f.kafeteria.pl/temat/f8/jak-pokochac-m aly-biust-p_5967480 Może wtedy zrozumiecie dlaczego mamy kompleksy. Przez was "mężczyzn" x I przez opinie na jakimś durnym forum masz kompleksy? Internet należy traktować jak rozrywkę i wszystko co się tu znajduje traktować z przymrużeniem oka. Zdecydowana większość szczupłych kobiet ma niewielkie piersi i jest to całkowicie naturalne, a sugerowanie się opiniami debili nie jest zbyt mądre. Gdybym sugerował się tym co tu wypisują kobiety, to w ogóle mógłbym sobie odpuścić kontakty damsko-męskie i z wielu powodów.

Gość gość
No ale przecież tej historii nie wyssał z palca... cholera, że po tym świecie chodza takie prymitywy i mają z takiego powodu uczucie niespełnionego związku...

Gość gość
Jak jestes debilka to sobie weźmiesz takiego prymitywa. A skoro KOLEJNY raz zakladasz kretynski temat i wierzysz bezrozumnie w 100% przelozenie neta na rzeczywistosc to raczek jestes debilka. Tu tez sa tematy o g***tach. Tego sie już nie boisz, pustaczko?

Gość gość
To że jakiś debil woli duże piersi, bo takie ma skrzywienie... a świadomie wziął sobie za partnerkę taką z małym biustem, chyba jednoznacznie świadczy o tym że normalny to on nie jest. To tak jakby dziewczyna wzięła sobie alkoholika, a potem miała żal, że on pije. Poza tym to forum jest bardzo specyficzne, 90% użytkowników ma predyspozycje do leczenia w zakładzie psychiatrycznym. Normalny facet chce mieć kobietę przy której się będzie dobrze czuł, która będzie go kochać i będzie dla niego dobra i lojalna, a wielkość piersi jakie ma znaczenie? To tylko niewielki fragment ciała, który nie ma żadnego wpływu na związek.

Gość gość
Gość z 23:03 Dokładnie 90%(albo i więcej) osob z tego forum ma predyspozycje do leczenia psychiatrycznego. W realu nie spotkalam sie z takimi problemami.

Gość gość
Super cycuszki i klasa dziewczyna.

Gość gość
Jak ma panna w głowie poukładane to cycki schodzą na drugi plan. Po co wogole takie pytania? Co mają cycki do ślubu, miłości. Z wiekiem ciało się zmienia. Młode to ładne a na starość to co przestaje się kochać?

Gość gość
Są wyjątkowo ładne i bardzo jędrne z ładnie sterczącymi sutkami.Nie widzę aby mogło być z nimi coś nie tak.Twój facet ma szczęście, są super. :)

Gość gość
Nie mam faceta. A one dla was są bardzo małe, mikroskopijne czy średnie?

Gość gość
Średniej wielkości.

Gość gość
z******te cycki. takie lubie najbardziej !

Gość gość
Musisz systematycznie chodzić do sauny,skoro masz takie ładne i jędrne piersi.W saunie jeszcze nie widziałem nigdy aby któraś z kobiet miała nieładne,obwisłe lub małe piersi.Większość kobiet tego jeszcze nie wie, że dzięki saunie piersi się robią bardziej jędrne a skóra staje się bardziej jędrna i gładka.

Gość gość
Dawno tak wyjątkowo ładnych piersi nie widziałem. :)

Gość gość
Szarpałbym jak Reksio szynkę...

Gość gość
Ludzie są różni - są wspaniali faceci, którzy nie zwracają uwagi na biust oraz są wśród nich tacy, którzy małego nie zaakceptują. Fakt, że drobne cycatki mają większe powodzenie, ale te bardziej płaskie też znajdują amatorów i nie zawsze są zdradzane.

Gość gość
Nie chodze do zadnej sauny :D

Gość gość
Jak byś nadrabiała to w inny sposób, to nie zwracałbym uwagi na biust. Jak mi jest dobrze z dziewczyną w łóżku, to wielkość jest mniej ważna

Gość gość
Może i sa okej, ale jakbym polożyła się na plecach to robie sie praktycznie płaska, ale można rękami zebrać i też dotkąć by sie dalo

Gość gość
To nie kładź się na plecach, kobiety leżące na plecach są nudne :P

Gość gość
mnie to nie jara, nie wiem czy nawet w dloni by mi sie zmiescily. Myslalas nad powiekszeniem i podniesieniem?

Gość gość
Zresztą nie lubie bo leżenie na plecach kojarzy mi się z byciem kłodą :P nie zaprzecze, myślalam o powiększeniu ale nie mam zamiaru tego robić bo po 1: silikonowe piersi są brzydkie, po 2 10tys zł to takiej kasy nie znajduje sie na ulicy i moge przeznaczyc ja na co innego, po 3 absolutnie nie powiększylabym dla faceta (prymitywa dla ktorego najważniejsze sa cycki, kopa w doope bym prędzej zaadziła :P) tylko dla siebie jak juz :)

Gość gość
Taaa, najlepiej jak sobie je podniesie na czoło. Dziewczyno nie przejmuj się rozmiarem piersi, a tym bardziej opiniami facetów tu przebywających, większość z nich w życiu nagiej kobiety na żywo nie widziało, więc nie warto nawet z nimi dyskutować. Jeśli jakiś facet będzie chciał z tobą być, to uwierz że twój wygląd, rozmiar piersi nie będzie miał znaczenia.