Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam, że polskie filmy są żałosne i beznadziejne, nie oglądam polskich filmów

Polecane posty

Gość gość

przestałam oglądać... Listy do M Co mi zrobisz kotku Miasto 44 Ciacho Ciało Drogówka Kac Wawa Śniadanie do łózka i inne ktorych juz nie pamiętam :O we wszystkuch tych filmach sa ciagle jedni i ci sami aktorzy :O Karolak, Adamczyk, Dorociński, Królikowski, Socha, Żmuda Trzebiatowska, Małaszyński, Olszówka, Szyc no masakra sami debile i gó/wno a nie aktorzy, scenariusz, aktorstwo = dno i syf, na takie gó/wna idą pieniadze panstwowe z instytutu kinematografii, kur/waaaaaaa :O a glupi tępy naród chodzi na to do kina i placi po 20 zl by ogladac Karolaka, Żmude i Szyca w kolejnej glupocie te aktorki polskie sa na jedno kopyto, niczym sie nie wyrozniają, skąd sie toto wzięlo w telewizji ? doooopska komus daly :D ? bo przeciez nie z powodu talentu, ktorego nie mają :D

Gość gość
ambitne kino, nie ma co, proponuję zabrać się za filmy nagrodzone w ostatnich latach na festiwalu w gdyni i na zagranicznych festiwalach i wtedy oceniać polską kinematografię

Gość gość
już miałem pisać, że jesteś za głupia by zrozumieć polskie filmy, ale tytuły, które wymieniłaś, to tytuły na maxa choooyowych filmów. Całe szczęście Polacy kręcą też inne filmy, nie tylko komedie romantyczne promowane przez tvn

Gość gość
Popieram przedmowców

Gość gość
ambitne kino, nie ma co, proponuję zabrać się za filmy nagrodzone w ostatnich latach na festiwalu w gdyni i na zagranicznych festiwalach i wtedy oceniać polską kinematografię x zgadzam sie :) jest masa polskich filmów wartych obejrzenia, ale o nich nie dowiesz się z telewizji i kina, bo ich tam po prostu nie ma, polska telewizja i kina promują filmy o plebsie dla plebsu

Gość prawictwo pospolite 152
ja nie ogladam filmów , ale te co wymieniasz to na pewno nie sa najlepsze polskie produkcje prawdopodobnie lepsze są Bogowie, Pora umierać, Róża , Historie z Yodok , Inny świat , Sztuka spadania