Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety sa tak glupie?

Polecane posty

Gość gość

Np moja dziewczyna zapytana czy gdybym ja jej nie powiedzial ze ja kocham to czy ona powiedziala by mi to ze mnie kocha, odpowiedziala ze nigdy w zyciu bo myslala ze nie ma u mnie szans... czy wy wszystkie jestescie takie glupie? :D dlaczego wolicie ukrywac swoje uczucia? A "znawcy" pieprzacy ze dziewczyna robi sobie wtedy ma zlosc i ze to niemozliwe. nie znaja kobiet :D ku/rwa dlaczego takie jestesccie? :o

Gość gość
Proste - strach przed wygłupieniem się i odrzuceniem.

Gość gość
a bolec bez baby to p*****lec słaby

Gość gość
andzia - miałeś kiedyś penis w imadle, kundlu?

Gość gość
Up dobre pytanie

Gość gość
no bo mlode, powichrowane dziewczyny tak maja, musza dojrzec zeby byc pewne siebie i ustabilizowane, nie bac sie okazywac uczuc

Gość gość
zapytaj tadeusza sznuka

Gość gość
czy wy wszystkie jestescie takie glupie? a ty co ...jakaś wyższa forma inteligencji, czy co? generalizujesz i na podstawie jakiegoś mało ważnego tekstu swojej lali wysnuwasz wnioski nie dość , że prymitywnie uogólniające , ale do tego jeszcze formułujesz wpis w sposób obrażający kobiety. Jakoś ci lepiej, ze to napisałeś na forum, bardziej męski się czujesz, czy co? A jak uważasz swoja pannę za głupia to znajdź lepszą, ten związek i tak ci nie wyjdzie, bo jakoś nie widać szczególnego szacunku do niej. No i ciekawe czy ty z******ty chłopcze zawsze się wypowiadasz mądrze i tak głęboko jak w głebokim gardle

Gość gość
Glupota jest ukrywanie swoich uczuc, czyli ewidentnie robienie sobie na zlosc. :o zycie byloby o wiele latwiejsze gdyby kazdy wiedzial co jest grane a nie jakies domysly, gierki i podchody. :o powiedzialem jej to i sie zgodzila ze byla glupia pod tym wzgledem wiec nie stresuj sie dziecko. :D