Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak wytrysku u 26letniego mezczyzny

Polecane posty

Gość tryumf nicości
To ja tobie powiem, że jesteś poważnie zaburzony. Ludzie emocjonalnie zrównoważeni, normalnie się rozwijający, dorastając chętnie nawiązują kontakty z płcią przeciwną. Ktoś, kto tego unika, wbrew nawet swoim możliwością (podoba się), nie mając jakichś motywacji etycznych, religijnych, unika takich relacji wyłącznie z lęku przed nawiązywaniem relacji. Ten lęk może wynikać z kompleksów, zaniżonej wartości, całego konglomeratu cech. Dlatego uznałem, że lęk przed ojcostwem, do pewnego stopnia naturalny, jest raczej przykrywką prawdziwych przyczyn. Może być tak, że ten lęk jest jakby czubkiem góry lodowej fobii, braków w socjalizacji itp, itd. To znaczy, że on jest, ale jest jedynie częścią przyczyny, taką częścią, którą świadomie zauważasz i uznajesz za fakt, gdy tego jest o wiele więcej.

Gość tryumf nicości
wbrew nawet swoim możliwością x możliwościOM żenujący ten błąd :O

Gość paulinaaaaaaaa
Prawictwo- znam takich chłopaków jak Ty ( sa bracmi) , niby pozornie fajni, wszystko jest z nimi ok, ale sa prawiczkami po 30-stce wlasnie. Mieli jakis tam kontakt z kobietami ,ale nie uprawiali seksu w sensie nie wspolzyli. W sumie ich wybor ,ale czy nie szkoda zycia? Kurde no, facet po 30-stce nie powinien sie tak bardzo bać zostania ojcem nawet jesli by sie to zdarzyło. Poza tym gumka jak nie peknie to dziewczyna nie zajdzie :)

Gość gość
Ja długo zastanawiałem się jaki środke wybrać, tak aby było i skutecznie i efekt że tak napisze stały.Zdecydowałem się na zastosowanie IQman i dzisiaj wiem, że było to dla mnie najlepsze rozwiązanie