Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak wytrysku u 26letniego mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

Mąż ma problemy z dojściem, które ciągną się od samego poczatku związku - wygląda to tak, że dzisiaj dochodzi, jutro nie potrafi, 2 próby są udane do końca a trzecia nie. (oczywiscie w odstepach kilku dni) Maz zupełnie nie ma ochoty na seks, gdybym nie inicjowala bysmy sie nie kochali w ogole- na pewno nie ma innej kobiety. Kiedy nie moze dojsc narzeka, że nic nie czuje, wtedy ja sie zaczynam płakać on zaczyna się tłumaczyc ze to jest calkiem normalne ze facet zmeczony nie moze dojsc- ale nie jest moim pierwszym partnerem w lozku i wiem doskonale ze to nie jest normalne, ze co kilka dni ma z tym problemy podczas gdy w pracy siedzy przy biurku.. Prosilam go zeby szedl do lekarza, blagalam, nawet grozilam padlo nieprzyjemne slowa w jego kierunku ale to nic nie daje, bo on twierdzi ze to NORMALNE.. Jak mu moge pomoc? smutas.gif Ciagnie sie to juz 2 lata, przedemna nie mial zadnej kobiety wiec zalozylam ze to z masturbacji ale liczylam ze wkoncu sie unormuje.. Zdradze go kiedys i nawet mu to powiedzialam, jak juz blaganie i szczera rozmowa nie pomogla.. No ale dalej to samo, do seksuologa nie pojdzie.. zaluje ze go poznalam.. ;((

Gość gość
jak często uprawiacie seks ? Bo to wazne

Gość prawictwo pospolite 152
Pewnie się stresuje prze ojcostwem .. Też by mi nie stanął jakbym wiedział , ze kobieta chce mie zlapać na dziecko ..

większość przpyadków impotencji wynika nie z braku chęci , tylko z lękiem przed ojcostwem. .

większość przypadków impotencji wynika nie z braku chęci , tylko z lęku przed ojcostwem. . Wolimy unikać seksu niż bawić sie w pieluchy..

Gość gość
Fajna z ciebie żona, zdradzę go, po co go spotkałam.Nieźle.

Gość paulinaaaaaaaa
Wiesz, mozliwe ,ze nie ma ochoty na seks bo czuje jakis przymus z Twojej strony, do tego widzi, ze dla Ciebie to ze czasem nie moze dojsc jest problemem i tym bardziej zamyka sie w sobie. To moze tkwic w psychice. Moim zdaniem powinnas podejsc do tego tak ,ze nawet jak on czasem nie dojdzie przytulic go po seksie , usmiechać się do niego, jakby nic sie nie stało. Powiedz mu ,zebyło ci cudownie i nie okazuj, ze Cie ta sytuacja sfrustrowała nawet jesli tak było. Dla faceta problemy z wytryskiem, erekcja itd są bardzo wstydliwe, uderzaja w ich męskość, wiec tym bardziej nie powinnas na niego naciskac, sprawiaj wrazenie ,ze seks sprawia Ci przyjemnosc nawet jak on nie dojdzie, wtedy nie będzie się tak bardzo stresował ewentualną porażką i możliwe ,ze wszystko zmieni sie na lepsze :)

to nieprawda , facet ma zawsze ochotę .. Jedynie co może go blokować to niechęc przed ojcostwem .. Ale takie coś też można obejśc w taki sposób ze zamiast uprawiać seks będzie sam się bawił reką , a stosnku będzie unikał ,żeby uniknąc kłopotów z pieluchami..

czasem problemy z erekcją mogą wynikać z tego ze kobieta gdy ją poznał ważyła 56 kg , a rozstyła się do 86 kg .. Wiadomo ze grubaski nie będzie miał ochoty dotykać ..

Gość paulinaaaaaaaa
14:19- Prawictwo pospolite- piszesz tak bo jak nick wskazuje jestes prawiczkiem :) Jak bedziesz miał kiedys kobiete to zobaczysz, ze facet nie zawsze ma ochote i jest to spowodowane roznymi czynnikami nie tylko strachem przed ojcostwem :) Faceci to nie maszyny do seksu bez uczuc, wbrew temu co mysla niektore kobiety. Oni też mogą być czasem zmęczeni, moga mieć jakies kompleksy na punkcie seksu, szczególnie jak partnerka jeszcze to podkreśla Autorko, a jakbyś Ty się poczuła gdyby Twój facet robił Ci awantury i wysyłał do lekarza bo nie zawsze dojdziesz? Albo stwierdziłby, że jesteś np zbyt luźna i wysyłał na operacje? Dobrze byś się z tym czuła? Nie nabawiłabyś się dodatkowym kompleksów?

ja jestem prawiczkiem mam 31 lat , a prawictwo trzymam tak długo bo panicznie boje sie zostać ojcem .. A nie przez impotencje .. Nie jestem impotentem i nigdy nie byłem ..

Gość paulinaaaaaaaa
Zreszta - moj facet choć zwykle jest ogierem w łożku- czasem też nie ma ochoty jak np przychodzi po nadgodzinach z pracy, albo jest chory, albo ma poprostu zły nastroj, ale ja to rozumiem. Nastepnego dnia on sam mnie namawia :) A mojej koleżanki facet miał przejsciowe problemy z erekcja, ale one znikneły za jakis czas i to bez lekarza

to prawda ze faceci to nei maszyny do seksu , ale ... NAwet jak ktos jest bardzo zmęczony to i tak bedzie mial ochotę .. Tak juz jest męskie ciało zbudowane I nie ma tutaj na mysli ochoty 3 razy dziennie .. TEn co nie jest zmęczony będzie chciał kilka razy dziennie , a ten co może wysiadac po pracy czy stresie będzie miał ochotę co dwa dni .. rzeczywiscie stres oslabia chęć .... Ale nawet facet mocno zestresowany będzie gotowy .. Po prostu popęd seksualny jest jednym z nasilniejszych popędów i nawet stres czy przemęczenie nie jest w stanie go zabić

Gość paulinaaaaaaaa
Prawictwo- to Cię podziwiam , ja tez nie chciałam zostać matka, ale biore tebletki i nie jestem :) Ok zawsze jest jakies ryzyko,ale trudno , ludzie nie uprawia seksu tylko dla prokreacji, a jak nie ufasz tabletkom to sa i gumki :P Ale jak sobie chcesz to Twoje zycie

oczywiscie ze moje życie i moja decyzja .. NA ojca sie nie nadaje..

Gość gość
no , ale taki facet będzie unikał stosunku , a loda nie odmówi przecież.

no , ale taki facet będzie unikał stosunku , a loda nie odmówi przecież. Ale czy kobiecie by to pasowało ?

Gość gość
kochamy sie tak jak pisalam z mojej inicjatywy- 2 razy w tygodniu.. Małżeństwem jestesmy od konca lipca wiec nasze blizenia mozna policzyc na palcach reki.. ;( Nie rozumiecie o co chodzi, kurde by powiedizał no faktycznie masz racje pojde do lekarza to na pewno bym inaczej sie zachywywala niz jak ciagle mi gada że to jest NORMALNE i zawziecie ze do lekarza nie ma zamiaru isc bo to zwykle ZMECZENIE... -_- Miałam facetów nawet 15 lat starszych i nigdy takiego problemu nie bylo ale chyba tak trafiam ze skrajonosci w skrajonosc albo po dwóch *****ch po zabawie albo w ogole.. :/

Gość gość
r*********ch nie wiem czemu wyskoczyyla cenzura *****ch :/

Gość gość
a twój chłopak nie wali konia w kiblu ? Ty wysyłasz go do lekarza , może przyczyna tkwi gdzieś indziej ?

Gość gość
chyba nie ale tego nie wiem.. Ale po co walic konia skoro ma sie kobiete zboczona obok? :/

Gość tryumf nicości
prawictwo pospolite 152 dziś ja jestem prawiczkiem mam 31 lat , a prawictwo trzymam tak długo bo panicznie boje sie zostać ojcem .. A nie przez impotencje .. Nie jestem impotentem i nigdy nie byłem .. x Możliwe, ale możliwe jest także, że to jest piętrowe zakłamywanie siebie. Pierwotna przyczyna, to zupełny brak chętnych kobiet. Lęk przed ojcostwem, jako przykrywka (przed samym sobą) tego, że żadna ciebie nie chciała. Tak sobie to nakręciłeś, że teraz już wierzysz, że to tylko lęk przed ojcostwem, gdy prawdziwą przyczyną jest zupełna nieumiejętność nawiązywania relacji z kobietami. Jest jeden bardzo prosty sposób, absolutnie niezawodny aby nie zostać ojcem. Działa przy zachowaniu określonych zasad i warunków w 100%. Ja bardzo lubię ten sposób. I nie jest to onanizm :D Nie jest to homoseksualizm. Nie jest to wstrzemięźliwość. Jeśli chcesz, to ci go zdradzę :D x Mężczyzna także może nie mieć ochoty, nawet zdrowy i niezbyt zmęczony. Najbardziej rujnujący dla libido, jest długotrwały stres, który może być zupełnie niezwiązany ze sferą seksualną. Praca, kłopoty rodzinne... Mężczyzna, który miał doświadczenia seksualne, może też zwyczajnie się znużyć. Co tu dużo gadać, pożycie z jedną kobietą, może po jakimś czasie, jeśli nie ma czegoś, co wiąże na poziomie emocjonalnym, lub jest to słabe, znużyć, zmęczyć wręcz. Gdy do tego dołoży się stres, to impotencja gotowa.

ale jak mogła mnie żadna nie chcieć , jak dziewczyny mi proponowały randki ? To jakieś bzdury które wypisujesz .. Co mam miec wyrzuty sumienia ze dałem im kosza ?

Gość tryumf nicości
On się broni przed lekarzem, bo się wstydzi. Też trzeba to zrozumieć. Mówi, że to normalne, bo ucieka przed problemem. Zakładając, że jesteś atrakcyjna dla niego (czego tak naprawdę nie wiemy) musimy poszukać przyczyny. Przyczyna może być złożona. Może też być tak, że on nie jest w stanie współżyć z tobą, bo ciebie nie akceptuje, jako żony. Nie wiem, ale po tych kilku zdaniach sprawiasz na mnie wrażenie osoby apodyktycznej i do pewnego stopnia nieczułej, bardzo wymagającej. To może tylko nasilać jego objawy. Pytanie, jak było przedtem? Czy był inny, satysfakcjonujący okres? Nie myśl, że to musi być tylko jego osobisty problem. Może być tak, że ty jesteś jedną z przyczyn, jego zachowania.

gdy prawdziwą przyczyną jest zupełna nieumiejętność nawiązywania relacji z kobietami. z tym się mógłbym zgodzić.. Sorka ale nie przeczytałem dokladnie

Gość tryumf nicości
Ja tego nie wiem, czy tobie proponowały, czy po prostu kłamiesz. Znając forum, jedno i drugie jest możliwe. Jeśli tak bardzo się boisz zostać ojcem. To znaczy, że jesteś bardzo poważnie zaburzony. Mężczyźni lękają się tego, ale większość z nich, nie aż tak, aby nie spróbować jakiejś aktywności seksualnej. Ty, jeśli mówisz prawdę, popadasz w stan patologiczny. Nie mówiąc o tym, że przecież można uprawiać seks, bez ryzyka, trzeba mieć tylko odpowiednią partnerkę.

Gość tryumf nicości
Aha, co do sprawy autorki. Może być faktycznie tak, że on się namiętnie onanizuje, więc tym bardziej się tego wstydzi.

Ja tego nie wiem, czy tobie proponowały, czy po prostu kłamiesz. No , oczywiscie możesz sobie wmawiać co chcesz. Dla mnie to nie ma znaczenia co myslisz .. Ja wiem chyba najlepiej ? Jedynie moge zdradzić tyle ze ostatnio byłem podrywany jak miałem 25 lat temu , a wiec dośc dawno .. Bo teraz mam 31 lat .. Tylko ze kilka lat temu było mnie latwiej gdzieś spotkać , a teraz jestem nieosiągalny .. Na przyklad nie korzystam z komunikacji miejskiej i rzadko spotykam na swojej drodze jakieś kobiety.

Gość tryumf nicości
prawictwo pospolite 152 dziś gdy prawdziwą przyczyną jest zupełna nieumiejętność nawiązywania relacji z kobietami. z tym się mógłbym zgodzić.. Sorka ale nie przeczytałem dokladnie x Czyli bardziej o to chodzi? Ja mogę uwierzyć, że były chętne, ale ty nie umiesz z nimi nawiązać kontaktu, lękasz się (niekoniecznie tego ojcostwa, bo ludzie, którzy mają łeb na karku, nie zostają od razu rodzicami, nie mówiąc o tym, że wiele kobiet, wcale tak się do seksu nie spieszy) relacji z kobietą. To też jest niezdrowe, niezależnie od tła. Po prostu tkwisz w sytuacji niezdrowej i frustrującej, nienaturalnej.

edynie moge zdradzić tyle ze ostatnio byłem podrywany jak miałem 25 lat , a wiec dośc dawno .. Bo teraz mam 31 lat .. a pierwszy raz dziewczynya mi proponowala randke jak mialem 15 lat