Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie uwazam sie za ladna

Polecane posty

Gość gość

a mam z tego powodu klopoty, swoja urode traktuje jak cos normalnego , mam bardzo ladna twarz, zeby ,oczy ,usta ,wlosy czarne krecone do pasa typowa uroda wloszki (dziadek byl cygan) 1. wstyd mi chodzic ulica bo faceci mnie podrywaja i laski sie na mnie patrza, 2. mam faceta ktory mi sie podoba a wszyscy mowia mi ,,on za brzydki do ciebie,, 3. kazdy podziwia moj wyglad 4.faceci boja sie mnie ,gdy ja ich chce to oni mowia mi ,,gdzie ja do ciebie,,za wysokie progi,, 5.kazdy wymaga ode mnie wiecej niz od przecietnej, masz dobra prace bo jestes ladna i cie przyjeli,zdalas bo jestes ladna, a ladnemu to latwiej, a wlasnie ze sie myla ,musze udowadnaic ze nie uroda ma tu wplyw... 6.do tego jestem bogata i tez jest zle bo jak to ladna i do tego bogata, nie mozliwe:-) ale jednak szczescia chodza w parach, 6. NIE WYNOSZE SIE URODA , najgorsze sa kobiety jak docinaja i widza we mnie rywalke gdyz jestem ladna, ladna ma przekichane w zyciu , czasami ubieram sie szaro i tak nie pomaga na ulicy wpadam woko wszystkim, nie umiem byc szara myszka