Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie można kupić vlepki?

Polecane posty

Gość gość

chciałam zamówić sobie vlepki, czyli takie małe naklejki z pewnym napisem. Może wiecie gdzie można coś takiego zamówić?

Gość gość
UWAGA zaraz pojawi się r'e'k'l'a'm'i'a'r'z :classic_cool:

Gość gość
Wpisz w goo/gle "vlepy wzór własny" :)

Gość gość
Na allegro

Gość gość reklamka
ja zamawiałam vlepki w firmie vlepkacostrakszyndream.pl byłam bardzo zadowolona, bo tanio i bardzo dobrze zaprojektowane :)

Gość anicja
Ja zamawiałam kiedyś w drukarni internetowej http://www.openprint.pl/ mają tam w ofercie naklejki, myślę, że jest to właśnie to, o co ci chodzi, ale jeśli się mylę, to mnie popraw, bo nie chciałabym wprowadzać w błąd. Ja jestem zadowolona z usług drukarni, było tanio i szybko, naprawdę nie mam co do nich zastrzeżeń.

Gość gość
Ktoś wie gdzie mogę znaleźć taki sklep z vlepkami? Zależy mi na tym by był duży wybór.

Gość gość
Ja zamawiałam vlepki od firmy www.odjazdowenaklejki.pl Mają bardzo duży wybór naklejek, które można nalepić na ściany, meble czy szyby w samochodzie. Ich naklejki nie niszczą ścian i bardzo dobrze wyglądają.

Gość rafał65545
Ja zamawiałem kiedyś na https://www.karnix.pl/nadruki/0/12. Mają super ceny za taką usługę. Jakość nadruku była bardzo dobra i jest możliwość dowolnego nadruku. Zamówienie i obsługa bez zarzutu także śmiało mogę polecić.