Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam mam problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Jak wracam z pracy serwuje mi kupione gotowe dania dzisiaj wyszło że ja jestem w domu bo jestem chory więc ja robiłem obiad obrałem ziemniaki jak skończyła pracę zadzwoniłem że jak wróci z pracy to ziemniaki będą gotowe tylko żeby coś do nich kupiła bo ja nie mogę wychodzić z domu powiedziała że ok.za chwile dzwoni że siostra ją zaprosiła na obiad i wróci później zrobiło mi się przykro bo Ziemniaki już gotowe coś by kupiła do ziemniaków po drodze i obiad gotowy a tak nie wiem po robiłem obiad.Powiedziała to najwyżej ziemniaki zjemy jutro wiec ziemniaki z surówką zjadłem sam.

kup jej ksiazki kucharskie,a smazonz ziemniaki z boczkiem i cebula moga byc na kolacje lub na inny dzien:)

Gość gość
Ugotowales ziemniaki i to jest gotowanie wg Ciebie? :) Dziewczyna zachowala sie malo powaznie, tym bardziej, ze jestes chory. Dania gotowe nie sa niczym zlym, zwlaszcza, ze teraz mozna naprawde smaczne rzeczy zjesc na szybko. Nie wiem kto bawi sie w codzienne gotowanie obiadow, a robienie dania na 3 dni to troche nuda.