Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój ojciec jest nienormalny!

Polecane posty

Gość gość

Mój ojciec nienawidzi kobiet. 1 raz spotkalam się z takich przypadkiem. Kiedyś tak nie było. Moja mama zdradzila go parę lat temu. Nie mialysmy z ojcem kontaktu ale moja mama zmarła i przeprowadziłysmy się do ojca i po paru latach się zaczęło. Jak mam np okres to nie mogę wyrzucać podpasek lu. Tamponów do kosza w domu. Dodał ze zawsze szczelnie są zawinięte w papier toaletowy. Każe mi on wyrzucać je do kubka przed domem. Oczywiście się nie zgodziła bo nie wyobrażał sobie np wychodzić w zimę o 2 w nocy przed dom aby wyrzucić tampon... Wieczne teksty ze kobieta jest gorsza od faceta ze facet oczywiście nie musi o siebie dbać jak kobieta. Ze kobiety bardziej Smiersza niż faceci. Oczywiście sam on jest brudasem i smierdzi od niego a ja jestem bardzo zadbana dziewczyna. Jak mu dopierdzielic aby poszło mu w piety? Bo strasznie denerwuja mnie te teksty.

Gość gość
Ile masz lat? Wyprowadź się od niego idź do pracy . No chyba że c***asi bycie tak całe życie

Gość gość
Mam 19 lat. Nie wyprowadza się bo się ucze a bardzo trudno znaleźć teraz prace dzięki której moglabym opłacić mieszkanie i żeby było jeszcze na zycie

Gość gość
czyli jesteś w ostatniej klasie ok.. to rób wszystko żeby skończyć tą szkołę potem idź na studia i do akademika ... i wszystko będzie dobrze :)

Gość gość
jak skończysz tą szkołę ogranicz się od ojca potem już pójdzie łatwo znajdziesz prace jakąś zarobisz trochę pomieszkasz na czas studiów w akademiku , potem może wynajmiesz jakieś małe skromne mieszkanko :) powodzenia :)