Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tutaj hejtujemy hejtujące Agatkę pseudokobiety.

Polecane posty

Gość gość

Ja bardzo lubię Agatkę. Gdyby wszystkie kobiety myślały tak jak ona, nie byłoby tyle patologii. I dobrze, że siedzi w domu a mąż zarabia. Przynajmniej dzieci będą przy matce a nie w zapchlonych przedszkolach. Pracowałam w przedszkolu i uważam że przedszkole to najgorsze co może być dla dziecieka. Tam się uwstecznia i debileje. Każdy może tam dziecko zapisać, i alkoholik i profesor, dlatego nie popieram mieszania naszych dzieci z patologią. A przedszkola takie są. Lubię Agatkę, dążę do tego by mieć życie jak ona, już jestem blisko, bo pracuję tylko na pół etatu a mąż zaoferował że bez problemu zarobi resztę. Stać nas na zagranczine wakacje 4 razy do roku. Majorka, Francja, już tam byliśmy i w wielu innych miejscach też. Jak widać, jak facet zaradny to kobieta może poczuć się kobietą, a nie gorszym mężczyzną. I tak im nie dorównancie w ich dziedzinach, a przybijać pieczątki na poczcie to do duszy praca. Ja wolę już siedzieć z dziećmi i jakoś je wykształcić zanim pójdą do odmóżdżającej polskiej gamoniówy zwanej szkołą. Orawdziwe kobiety są jak agatka.

Gość gość
Skończyłaś tą symfonię pochwał?:-P

Gość gość
Agatko wyluzuj

Gość gość
Cześć Agatko!

Gość gość
nie jestem Agatką, ale popieram jej styl życia. Fajna kobietka. Mało dzisiaj takich .

Gość gość
To sie jakos fachowo nazywa schizofrenia czy jakos tak.. Druga agatka chwalaca siebie pierwsza:-)

Gość gość
nie masz pojęcia o psychiatrii a ja żadną agatką nie jestem. wyobraź sobie że są na tym świecie kobiety którym jej styl bycia podoba się aż nadto

Gość gość
Naprodukowałaś się. A chodzi ci tylko o nabicie odpowiedzi. Gdybyś chciała jej bronić, robilabys to na temacie o agatce.. Ale to już nie byłby twój temat

Gość gość
Milcz Agatko

Gość gość
Podoba ci się także jej styl pisania i sposób budowania zdań..