Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straconakobieta

znów to samo, kolejny facet powiedział że ma dla niego za małe cycki :(

Polecane posty

Gość straconakobieta

byłam w 4 związkach i za każdym razem gdy już dochodziło do czegoś wiecej to zawsze słyszałam: - jakie małe - jesteś prawie płaska - nie podniecasz mnie, itp. nigdy ich nie dotkneli, nawet nie chcieli, jak mnie raz zobaczyli bez koszulki, to juz potem w ogole nie chcieli bym ja zdejmowala :( zalamac sie mozna :( miałam tylko jednego partnera seksualnego (pierwszego chłopaka) ale on dotknal ich może z 2 razy, a najgorsze było to jak rozgladal sie za kobietami z duzym biustem, oraz ogladal takie w necie :( nie wytrzymalam tego i z nim zerwalam, potem myslalam ze znajdzie sie pewnie taki co cycki dla niego nie sa takie wazne, ale bylam w bledzie :( kazdy po kolei robil tak samo, a dzis była powtórka, mój obecny facet również mi to dziś powiedział, że sa za małe, ale "pocieszyl" ze zawsze moge je powiekszyc wtedy z nim zerwałam teraz juz stracilam nadzieje na to ze potkam mezczyzne ktoremu sie spodobaja, zaczne tez bardziej gore zaslaniac i przestane chodzic na plaze bo pewnie i tam strasze widokiem, zrezygnuje juz kompletnie z mezczyzn, bo nie chce byc z kims kto mie w calosci nie akceptuje

Gość gość
Ja należę chyba do rzadkości, bo nie zwracam szczególnej uwagi na piersi. To nie mój fetysz :D mam inne. Nawet płaska dziewczyna spodoba mi się, jeśli będzie miała inne cechy, które mnie pociągają. Ale ja jestem dziwny.

Gość gość
na plaze mozesz chodzic smialo

Gość gość
Znajdź sobie kobietę, kobietom to nie przeszkadza ;)

Gość gość
jakby dziewczyny się szanowały wówczas nie miałyby takich problemów mąż kochał by je z szacunkiem a nie jak playboye

Gość straconakobieta
no tak zapomniałam wspomnieć że mój pierwszy facet był również moim narzeczonym, ale do ślubu nie doszło bo nie mogłam znieść jego zachowania. dopiero po 3 latach od rozstania się z nim zaczęłam znów się umawiać

Gość gość
a faceci to sie szanują? nie ma już takich prawie, więc nie wymagaj żeby dziewczyna była wiecznie dziewica w czasie gdy mężczyźni chodzą do burdeli i zaliczaja łatwe laski z imprezy

Gość prawictwo pospolite 152
nie wierze ze powodem były piersi .. Facecet musiałby być wielkim pustakiem zeby maly biust mu przeszkadzał....

Gość straconakobieta
z twarzy im sie podobałam, wzrost im nie przeszkadzał, tyłek mam wystający, talie widoczną, jestem szczupła, jeśli chodzi o charakter to nigdy nie okazuje tego że mam kompleksy, staram sie byc optymistyczna, zawsze jetem usmiechnieta, 2 z nich poznalam przez internet, nie widzieli mnie na poczatku ale moja osobowosc, charkter spodobala mi sie, po wymianie zdjec dalej chcieli sie spotkac, dopiero jak dochodzilo do czegos wiecej to byla klapa :(

Gość gość
Nic nie poradzisz, na to, że większość mężczyzn lubi, nawet bardzo duże, choćby niemałe biusty. Może trochę miałaś pecha, bo jednak nie wszyscy mają takiego świra na tym punkcie. Prawik, naprawdę mało wiesz o relacjach damsko-męskich, bo niby skąd? To jest problem bardzo częsty.

Gość gość
a oni jak wyglądali, sami modele z okładki jak rozumiem, same brady pitty? widocznie celujesz w jakiś dziwny typ mężczyzn, bo mi żaden nigdy nie powiedział, że mam małe cycki czy coś, w ogóle żaden nigdy nie komentował mojego ciała negatywnie, no ale ja nie zadawałam się z prostakami i imprezowiczami pustakami.

Gość gość
Na jakichś pustaków trafiałaś, można mieć różne gusta, ale nie znam faceta, który zerwałby z takiego powodu z dziewczyną. Poza tym przez bluzkę widać przecież jaki mniej więcej kobieta ma biust. Troszkę jednak śmierdzi mi prowem.

Gość gość
Niestety takie czasy, ze biust jest bardzo ważny. Jednak jest mała grupa facetów dla których nie ma wielkiego znaczenia, albo nawet jest całkiem obojętny.

Gość straconakobieta
ja z dwoma zerwałam, jeden ze mną, a z jednym to oboje zerwaliśmy jestem spokojna nie imprezuje i takich mezczyzn zawsze szukałam, wszystko dobrze było na początku, wspólne tematy, zainteresowania, zdania, poczucie humoru itd., wszystko było świetnie dopóki nie dochodziło do zbliżenia :( narzeczonego to przyłapałam pare razy jak sie masturbował przed zdjęciem kobiety z dużymi cyckami :( jednak każdy z nich mówił mi ze mnie kocha ale mowienie tego a potem spogladanie innym dziewczynom w dekolt, ogladanie panienek z neta, komentowanie mojego biustu i propozycja operacji sprawila ze nie chcialam byc z nimi, za każdym razem czułam sie brzydka, niekobieca, niewartosciowa :(

Gość gość
A jak się oburzają gdy my mówimy o naszych wymaganiach :D Nie widzieliście jak płaczą i się pocieszają, że chudy, 10cm penis jest spoko? Że to baby są nienormalne bo mają wymagania?

Gość gość
powiem tak: zauwazylam, ze rozmiaru biustu czepiaja sie faceci, ktorzy sami maja kompleksy lub brak im pewnosci siebie, dlatego krytykujac inna osobe probuja ja sprowadzic do swojego poziomu. nie mieli sie do czego przyczepic w twoim przypadku, wiec przyczepili sie do biustu, zebys nie byla czasem taka idealna, za dobra dla nich.

Gość gość
Ja mam mały. Kupuje biustonosze w Marks & Spencer bo tam mają małe rozmiary w damskim a nie dziecięcym wykonaniu. Mój rozmiar w M&S to 32A. Moje piersi całkiem gołe widziało 2 facetów. Pierwszego pogoniłam po długim związku a z drugiem jestem teraz. To prawda, że biust można ocenić bez rozbierania, widać przez ubranie. Obydwoje widzieli więc za co się biorą. Żaden głośno nie narzekał i nie obrażał tak jak ci twoi. Trafiłaś na złych facetów albo źle wybrałaś. Nie skreślaj się jako kobieta, nie poddawaj. Z każdej sytuacji można wyjść z klasą w ich przypadku nie należało zaczynać znajomości, jeśli wielkość piersi jest dla nich decydująca.

jakos nie wierze w to co czytam.. Przeciez jakie znaczenie dla zdrowego umyslowo faceta ma wielkosc biustu u kobiety ? Odp: zadne oni chyba mieli jakies kompleksy

Gość gość
To jest średni biust. Nie mały.

Gość gość
A jaki rozmiar masz autorko?

Gość 32A
Teraz przypomniałam sobie jedną uwagę na temat moich mały piersi. U lekarza, kobiety. Wyczułam guzek, poszłam do lekarza. Najpierw wylądowałam u ginekolożki, a to po wysłuchaniu do mnie tak: "takie ma małe ogryzki i jeszcze coś w nich znalazła" :D:D teraz się z tego śmieje. Wtedy byłam przerażonym, podrośniętym dzieckiem a ta kobieta osłabiła mnie tym tekstem jeszcze bardziej.

chodzi o zdrowie umyslowe .... Facet , któremu coś nie pasuje taka blahostka jak małe piersi nie jest godzień zeby z tobą chodzić Piersi to niestotny szczegoł , kobieta sklada sie nie tylko z biustu i przede wszystkim nie jest rzeczą nie jest lalką .tylko człowiekiem

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś jakos nie wierze w to co czytam.. Przeciez jakie znaczenie dla zdrowego umyslowo faceta ma wielkosc biustu u kobiety ? Odp: zadne oni chyba mieli jakies kompleksy x Być może, ale naprawdę nie wiesz o czym mówisz, tym bardziej to widać, po tym zdjęciu jakie wkleiłeś. W życiu cycka na oczy nie widziałeś, ani w ręku nie miałeś, to jak patrzysz na zdjęcie, nie wiesz co ono przedstawia. Mówię to serio, bez złośliwości. Wkleiłeś zdjęcie panny z całkiem sporym biustem. Nie znam się na numeracjach, ale to fakt. Dziewczyna pisała, że ma małe, bardzo małe piersi. Dla bardzo wielu mężczyzn atrybutem kobiecości, takim wyznacznikiem erotycznej atrakcyjności jest biust. To także jest fakt. Same kobiety, często posługują się biustem, jako argumentem erotycznym, jedną z miar swojej atrakcyjności seksualnej. Gdybyś trochę znał kobiet, pobył tu i tam, to byś o tym wiedział. Ja nie jestem zwolennikiem dużych biustów, niezbyt mi się to podoba. Może dlatego, że miałem dziewczyny z dość sporymi piersiami i już mi się przejadło. Nie wiem. Od lat lubię bardzo szczupłe, dziewczęce sylwetki. Takie kobiety, najczęściej mają małe, lub nawet bardzo małe piersi. Mnie to nie przeszkadza, nawet się podoba.

Gość gość
hah, prawictwo a czy to nie ty ostatnio wypisywales wymagania co do wygladu cipki? moim zdaniem to zdecydowanie dziwniejsze niz wymagania co do biustu

Gość gość
Jestem facetem i szczerze mówiąc wielkość biustu u kobiety jest dla mnie nieistotna. Może być nawet płaska a tak mi stanie, jeśli będzie ogólnie ładna, z wcięciem w talii i okrągłym tyłkiem. Nie przejmuj się autorko, większość facetów i tak leci na tyłki a nie na cycki, jak masz talię i tyłek, to znajdziesz niejednego amatora. Nie ma nic gorszego niż płaskod***e i brak wcięcia w talii a biust nieważny!

Gość straconakobieta
mam 65B są dużo mniejsze od tych co prawik wstawił

Gość gość
Prawik, wkleiłeś średni biust i już. Nie upieraj się, nie próbuj udowadniać, że to jest mały biust, nie wklejaj więcej wymion. Zostałeś przegłosowany.