Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straconakobieta

znów to samo, kolejny facet powiedział że ma dla niego za małe cycki :(

Polecane posty

Gość gość
Ja mam biust wielkości autorki, 65B. Tez kupuję staniki w M&S, o ile w ogóle noszę - nie lubię. NIGDy żaden facet mi nei powiedział, że sa za małe. Owszem, dokuczano mi - ale to WYŁĄCZNIE KOBIETY. Jedynie kobiety interesowała wielkość mojego biustu. Mi się wydaje autorko, że albo miałaś pecha albo po prostu podświadomie jakieś sygnały im dawałaś. Czas się ogarnąć, mieć na to wyj****e, budować swoją pewność siebie i mieć swoje wymagania a i fajny partner się znajdzie.

Gość gość
Oj burakow to sporo, ja trafilam tak w 75% Ciezko trafic na faceta, ktory nie bedzie myślał tylko o seksie. Kobiete i mężczyzne powinno łączyć nie tylko łóżko, ale pasje, zainteresowanie, rozmowy. W twoim wypadku pewnie tylko łóżko wchodzilo w rachube bo naogladali sie p****li i myślą że kobieta powinna wyglądać jak dmuchana lala.

Gość gość
A ile masz lat autorko. Jak cie ktoś naprawde pokocha to i twój biust będzie dla niego najpiękniejszy.

Gość gość
Jak masz małe cycki to co mieli powiedzieć? że masz wielkie?

Gość gość
Ne wiem gdzie ty szukasz, ja mam małe ale za to pełne. Mam A.. i nigdy przenigdy zaden facet , nawet nie moj ( tak bzykałam sie bez z obowiązań ) nigdy nie powiedział mi nic złego na ich temat, a z dotykaniem zero problemow, jednak Cie rozumiem, bo sama mam kompleksy. Ale skoro innym nie przeszkadzają to mi tym bardziej.

Gość prawictwo pospolite 152
już pisałem - kobieta to nie tylko biust

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś już pisałem - kobieta to nie tylko biust xz Prawiczek broni kobiety a kobiety wyzywają prawiczków bo nie uprawiali seksu. Prawiczki to mają na prawdę serca pełnie bezinteresownej miłości!

Gość straconakobieta
różnica jest słyszeć masz małe piersi, ale chłopak ich dotyka, pieści, zajmuje sie nimi a inaczej jest gdy mowi ze mam małe, ale robi smutna mine przy tym, w ogole ich nie dotyka, najlepeij zebym gory nie zdejmowala, proponuje operacje i wali sobie pod cycata laske x mam 26 lat

Gość gość
Prawik zapomniał dodać, że kobieta to także tyłek, usta i cipka :P

Gość gość
piszesz ze kobieta to nie tylko biust po czym wstawiasz kobietę ze średnimi piersiami ale mówisz, że to są male

Gość gość
Ja uwielbiam i kocham piersi giganty ale są tacy co ich brzydza i wolą małe.

Gość gość
Mój eks na samym początku też mi kiedyś powiedział, że mam małe piersi, bo on zawsze spotykał się z takimi co mają duże.... Przerwałam seksowanie i powiedziałam, że jak mu nie pasuje to niech spada. Temat już nie wrócił i nigdy nie narzekał, wręcz przeciwnie;) Twoje seksapil i piękno jest w Twoim wnętrzu a operacje plastyczne nie są takie wspaniałe, rana zawsze pozostaje raną i powoduje dyskomfort, więc nie daj się na to naciągnąć. Chyba, że masz z tym jakiś duży problem.

Gość FetyszystaCycków
Ja mam fetysz cycków, nie mógłbym być z panną z małym biustem. Na szczęście moja ma 90 F.

Gość gość
to jest gruba skoro ma 90

Gość gość
E tam cycki. Jak jesteś ogólnie ładna, zgrabna, twarz i włosy masz ładne to nie masz się czym martwić. A problem tkwi w tobie, zraziłaś się raz, podświadomie masz obsesję i kompleks cycków i przyciągasz nieświadomie kolejnych buraków który ci to wypominają. Zmień podejście , zaakceptuj siebie, cycki i problem zniknie.

Gość mikiluu
Nie przejmuj sie. Sa faceci ktorzy lubia wlasnie male piersi :) Widocznie na jakis idiotow trafilas, ale jak to mowia - do tanga trzeba dwojga...

Gość gość 222
Oj autorko albo cię facet kocha albo nie. Jeśli tak to nic z wyglądu nie ma znaczenia, poprostu kocha Cię taką jaka jesteś. Sprawa jest prosta jeśli jakiś ma problem z wielkością Twojego biustu po prostu nie jest ciebie wart i tyle.

Gość nagietkowe pole
Bzdura facetow podniecaja małe rowniez ,uwielbiaja je mietosic chyba ktos tu szuka zainteresowania....

Gość jarekkkkv
ta z ostatniego linku na youtube- fajna

albo to prowokacja, albo wybierałaś sobie wyjątkowych debili. innej opcji nie widzę.

Gość gość
Upodobania facetów co do biustu nie mają nic wspólnego z inteligencją, jak chciałyby zakompleksione deski. Uwielbiać duży biust może zarówno budowlaniec jak i profesor uniwersytecki. Duży biust przy zgrabnej figurze kobiety to jest po prostu ideał, myślę, że podpisałoby się pod tym 90 procent facetów. Bo taki biust jest bardzo kobiecy i seksowny, przecież obie płcie się od siebie maja różnić a nie upodabniać, jak te z piegami zamiast cycków. Inna sprawa, że faceci którzy nie mogą pogodzić się z małym biustem partnerki nie powinni się z takimi dziewczynami wiązać, bo obie strony będą nieszczęśliwe. Ale winić faceta za to, że lubi duże biusty to tak jak winić słońce że świeci.

Gość gość
Bo TY ich nie podniecasz bo to tak jakby uprawili sex z mlodym chlopcec co zamist penisa ma cipke.

"Upodobania facetów co do biustu nie mają nic wspólnego z inteligencją, jak chciałyby zakompleksione deski. Uwielbiać duży biust może zarówno budowlaniec jak i profesor uniwersytecki." X skoro ktoś uwielbia duże biusty, to po co umawia się z autorką, która ma mały? no więc chyba jednak byli debilami. X tak samo gdyby kobieta gustowała w umięśnionych, a umawiała się z grubasami i gdy zrzucą ciuchy zaczynała narzekać, że są tłuści i jej nie pociągają, to musiałaby mieć nierówno pod kopułą. X "Bo taki biust jest bardzo kobiecy i seksowny" X dopóki nie zwiśnie do kolan, to tak.

poza tym trzeba być debilem, żeby w taki sposób sprawić przykrość partnerce/partnerowi :o znałam takiego, co pod koniec związku miał ciało jak baba w ciąży i cycki już w sumie większe niż jego partnerka :D ale ona nigdy nie powiedziała mu nic przykrego na ten temat. trochę klasy, prymitywy.

Gość gość
racje mają te osoby co piszą że faceci lubią wielkie piersi piersi kobiety to ich atrybut każdy facet lubi pobawić się nimi ale jak dla faceta ważniejsze są piersi od osoby to nie jest warty zainteresowania kobieta to nie tylko piesi liczy się cały wygląd i rozum nie przejmuj się tym

a, mój obecny facet również mi to dziś powiedział, że sa za małe, ale "pocieszyl" ze zawsze moge je powiekszyc wtedy z nim zerwała x to czego w zasadzie oczekujesz od życia, chcesz przer***ać całą Polskę, żeby trafić na dziwaka? nie wiem o co Ci chodzi, widocznie trzeba mieć większe cycki, żeby mieć seks, to proste i ten facet dał Ci remedium. nie czytałam wcale tematu, ale jestem pewna, że był to festiwal pocieszania fałszywego i hejtowania facetów za normalne preferencje zamiast użytecznych rad.

... i mówienia, że wygląd nie jest najważniejszy, więc musisz być z kimś, kto Cię odpycha brakiem naturalnych walorów + prawić mu komplementy i kłamać. jak pustym trzeba być, żeby lubić słuchać jak Ci ludzie kłamią w żywe oczy na temat Twych oczywistych mankamentów?

Gość gość
Najlepsze są dziewczyny i z fajnym charakterem i z dużym biustem i ze zgrabnymi nogami. Za takie faceci dadzą się pokroić. Oczywiście nie wszyscy takie mogą mieć, więc muszą zadowalać się często tymi z małym biustem.

broken - małe cycki można dojrzeć na pierwszy rzut oka, albo przynajmniej wymacać na drugi. gdybyś lubiła brunetów, to czy umawiałabyś się z blondynami i katowała ich tekstami, jacy są beznadziejni i ze wolisz brunetów?