Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

farba do włosów która nie spowoduje wypadania?? Jest taka?? Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Muszę pofarbować włosy. Rozważam hennę, bo po niej na pewno włosy nie wypadną, ale podobno strasznie śmierdzi i dość szybko się wypłukuje. Farby drogeryjne bez amoniaku pewnie zawieraja inne świństwa sprzyjające wypadaniu...Pomozcie, doradzcie, moze ta henna khadi jednak?

Gość gość
Hejka. Ja od roku,może ciut dłużej kupuję Oilę od Garniera i bardzo sobie chwalę. Farbuję co miesiąc i włosy nie wypadają. Naprawdę z czystym sumieniem mogę Ci ją polecić.

henna owszem,ale musisz wiedziec,ze po niej ciezko zafarbowac wlosy poprzez koloryzacje farba.Masdz dostepne wszelkie produkty bez amoniaku ,teraz juz prawie kazdej firmy,wiec mozna cos wybrac:)

Gość gość
jeśli miałabym wybierać między olią a henną to chyba raczej henna. Nie wiem czy macie problem z wypadaniem po farbowaniu tak jak ja, ale to nic przyjemnego.Strasznie dołujące! A włosy mam wypłowiałe po farbowaniu szamponetkami i po prostu brzydkie, suche strąki. Podobno henna może odżywić dobrze włosy

Gość gość
bez amoniaku to nie znaczy, ze lepsza! ja farbowalam niedawno castingiem bez amoniaku i wlosy potwornie wypadaja. rok bez farbowania w ktorym wlosy odrosly i odzyly poszedl w diably :( chyba lepiej farbowac henna. ja juz sklepowej farby nigdy w zyciu nie uzyje.

Gość gość
no właśnie tego sie boje! Niby bez amoniaku, super delikatna, łagodna, a zawiera inne świństwa :O kiedyś pofarbowałam 24 mycia (chyba tez bez amoniaku) a po 1-2 miesiącach włosy wypadały jak cholera :O mam wrażenie, że do teraz nie pozbyłam się tego skutków. wybieram hennę khadi ciemny brąz, mam nadzieję,ze zda egzamin

Gość agusiamamusiaa
Moim zdaniem trzeba miec swoją sprawdzoną farbe i tyle... ja kupuję Venita Glamour dobrze mi pokrywa siwe włosy, opakowanie jest bardzo ekonomiczne bo mi wystarcza na dwie koloryzacje. Mi odpowiada, nigdy nic mi się z włosami nie działo

Gość baska224
Ja używam od nie dawna farby do włosów JOICO LUMISHINE http://www.facebook.com/joicopolska. Jest to łagodna farba dla włosów i skuteczna. W moim przypadku włosy po farbowaniu są takie lśniące, gładkie, wyglądają na zdrowsze, a niby to tylko farbowanie. Polecam jak najbardziej.