Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puk, puk

Polecane posty

Gość gość
Idź się "Obsikiwać" (- Cokolwiek to znaczy) podszywaczu gdzie indziej ;)

Gość _Mad_
Słabo podszewko z godz.21.06 Mogę ci jakoś pomoc? Lekcje odrobilas? Autorze, nie samą pracą człowiek żyje. Nie znam słowa nuda. Dobry film, spacer z psem, jazda na nartach w zimie zimie... Kocham to ;-)

Gość _Mad_
Z wrażenia aż dwa razy powtórzylam zimę :-D Nick zajęty, osikana wymysł sobie inny i wszystkiego dobrego. Może kawałek czekolady? Od razu poprawi ci się nastrój, a pana od liści ci nie zabiorę :-D

Gość gość
Nie musisz mi mówić, że nie samą pracą człowiek żyje... Ale co ja mogę robić kiedy moja ukochana osoba jest ciężko chora? Pracuję po 16 godzin dziennie żeby jej pomóc, żeby znów wszystko mogło być jak dawniej. To jedyne co mogę dla niej zrobić i dla siebie przy okazji. Marzy mi się taki spacer jak kiedyś, w świetle parkowych latarni... Ale bądźmy realistami, na każdego stać na taki luksus jak "normalne życie".

Gość _Mad_
mam usta pelne spermy moich klientow. pocalujesz mnie?

Gość _Nad_
Napisalas podszywaczu a teraz s********j 🖐️ taka dobra rada -Zimne jest niedobra. :-D &&&&&

Gość _Nad_
S********j bo sikam po nogach

Gość _Mad_
Chyba nie dane nam jest popisac. Sam widzisz co się dzieje. Podszywaczko napisalas i idź może spać. Nie zapomnij połknąć .. W ciążę od tego nie zajdziesz :)

Gość _Mad_
popuszczam w majty smierdzacy kal. wylizesz?

Gość gość
Widzę, młoda godzina i dzieciaczki jeszcze nie zaczęły odrabiać zadania domowego. Swoją drogą dziwne, że tylko Ciebie wzięli sobie za ofiarę, a "faceta od liści" omijają ;) No nic, ale miło było. Życzę Ci, żebyś dalej miała czas na spacery, czytanie, słodycze i seks! :D Głowa do góry, cycki do przodu.

Gość _Mad_
:D:D:D trzeba najpierw miec cycki :D:D

Gość _Mad_
Nie narzekam na swoje cycki. Widzę, dzieciakom się nudzi. Moze cycki to nic. Trzeba mieć tupet, żeby podszyc się i takie rzeczy wypisywac. Przyznaj się nastolatko-Jestes zazdrosna tego z******tego faceta od liści? Nie zabiorę go. .spokojnie. Jest zajęty,-ja też ;-)