Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie dotyczące faceta troche dziwne

Polecane posty

Gość gość

wiem ale może ktoś wpadnie na pomysł co mógł myśleć taki facet, poznałam faceta ktory w towarzystwie czesto dawał mi jakieś znaki chyba że mu sie podobam tak to odebrałam, czesto patrzył mi w oczy, uśmiechał sie widząc mój uśmiechał gdy wychodziłam odrazu odwracał się odprowadzając mnie wzrokiem, ogólnie jakoś zwracał na mnie szczególną uwage mimo innych kobiet, inne ignorował. Nie wiele z nim rozmawiałam bo zawsze ktoś przeszkadzał i w ogóle, nie chce pisać szczegółów gdy mieliśmy się zobaczyć poraz ostatni rozmawialiśmy na służbowe tematy przy osobach trzecich i gdy kierowałam się do wyjścia nie odrywał ode mnie wzroku aż było to krępujące z miną zbitego psa jakby chciał zatrzymać nnie wzrokiem, psychiczny czy o co chodzi? Zgłoś

Gość gość
normalny facet

Gość gość
Milosc rosnue wokol nas... ;)

Gość gość
pozdrawiam, Zgłoś Psycziczny mający jak i ty kruszynko 2 promile:)

Gość gość
to czego mógł chcieć ode mnie czy w ogóle?

Gość gość
Nie rozumiem Twojego pytania. Jaką chcesz dostać odpowiedz? Normalnie się zakochał od piewszego wejrzenia. Sam tak mam już 20 lat. Co? Dziwne nie? Ale jakoś żyje, nie umarłem. Wiem że dla wspolczesnych samic to nienormalne, bo co on bedzie chciał? Rozmawiać? Za dupę nie łapie od razu. Dziwny jakiś. Co on chce?

Gość gość
To jest ten problem. Jak w poście autorki. Facet może wyjść na zboka, psychola, idiotę itp. Wystarczy gest lub zachowanie. Na facecie leży inicjatywy, przynajmniej większość kobiet tego oczekuje. Ale jak już nie wyjdzie to można się pośmiać. Nazwać psycholem, kretynem itp. Jak kobieta zrobi pierwsza ruch to nigdy nie wyjdzie na idiotkę. Nie dostanie określeń typu psycholka, wariatka czy k****. To tak w temacie podwójnych standardów...