Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceta żyjącego w konkubinacie można uwodzić

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze coś ..13.12 Z dobrej pato się wywodzisz, może kiedyś zrozumiesz, że są ludzie którzy się nie zdradzają, kochają i nie potrzebują tego cyrku do przypieczętowania swoich uczuć. Życzę Ci tego.

Gość gość
Nie no z tym to troche przesadzacie - nie zawsze trzeba brać slub. ale to powinna być decyzja 2 osób. Jesli jedno chce a drugie w irracjonalny sposób sie miga to wtedy coś jest nie tak. Czasami slub też bierzemy na odwal się nie mając zamiaru wcale być z tą osobą do końca zycia

Gość gość
Doceniam kogo mam u swojego boku i nie oddalabym za nic w świecie, dlatego tej która sprobowalaby wsadzić palec w fundamenty które są tak solidne i prawdziwe .. Uj**ałabym całą rączkę dla zasady Nie twoje Nie Ruszaj. Cześć. x Hahahahahaha fundamenty sobie wymyśliła frajerka. chyba raczej ruiny a pazurą to możesz sobie we własnej dopie pogrzebać tępy bękarcie ze zbiorówki :D:D

Gość gość
:D:D::D Jeszcze k***y faceta na oczy nie widziały a już chcą się o niego n*******lać :D:D:D

Gość gość
13.29 - chodzi o zasadę. Debilka traktuje faceta jak swoją własność i innej kobiecie ręce chce ujebać jak to ON powinien byc wierny i lojalny

Gość gość
gość dziś 13.12 ty prosty człowieku.. Znam swoją wartość, wartość swojego faceta, tego co razem tworzymy a tobie ch /UJ do tego. Nie robisz na mnie wrażenia xxxxx Ty ułomna frajerko po szkole specjalnej ten twój wartościowy gach sypia ze mną, oświadczył mi się i ślub bierzemy niedługo. Dopiero ci szczena opadnie jak szmatą żonatego zostaniesz :D

Gość gość
Mądry człowieku żaden ślub z kimś nie powstrzyma mnie przed niczym.Pisze to jako facet.Nie dostane rozwodu to zdradzę bezczelnie że sama ten rozwód szybko weźmie bo nie zniesie takiego poniżania :-)

Gość gość
Mądry człowieku żaden ślub z kimś nie powstrzyma mnie przed niczym.Pisze to jako facet.Nie dostane rozwodu to zdradzę bezczelnie że sama ten rozwód szybko weźmie bo nie zniesie takiego poniżania x Poniżona to ty już jesteś szmato z rozdwojeniem jaźni a o małżeństwie możesz jedynie pomarzyć he he

Gość gość
Spokój suki i nie żreć się Uwodzić można każdego tylko nie każdy da się uwieść a jeśli już to nie każdej. Zrozumiały ? To do budy

Gość gość
13.21 ale się uśmiałam, akurat jest na odwrót. Jestem atrakcyjna, kochana i szesliwa. Te twoje mądrości są takie polskie. :)

Gość gość
dziś nie zmieniaj tematu żałosny upokorzony tłumoku. mowa to o wolnych mężczyznach a nie o żonatych. twój facet niedługo się żeni a ty stawiaj te fundamenty w chorej łepetynie :D:D:D

Gość gość
Jak kobieta ma ochotę to nawet żonatego może uwodzić w końcu mamy XXI wiek i kobiecie teraz wolno robić na co ma ochotę.

Gość gość
Oczywiście ze może. Ja tu tylko odpowiadam za siebie. Rączki up*****le i tyle Hej! :)

Gość gość
gość dziś 13.21 ale się uśmiałam, akurat jest na odwrót. Jestem atrakcyjna, kochana i szesliwa. Te twoje mądrości są takie polskie. xx za to toje mądrości są cygańskie :D

Gość gość
Oczywiście ze może. Ja tu tylko odpowiadam za siebie. Rączki up*****le i tyle Hej! vvvvvv Rączki to tobie upierdolą zanim je zdążysz podnieść

Gość gość
Gość z 13.39 Najmądzej napisane ... koniec tematu bo to sie robi nudne

Gość gość
koniec tematu to będzie jak my będziemy chcieć a nie ty naiwny porzucony pasztecie :D

Gość MądryCzłowiek
Właśnie odnośnie tego upie/rdalania rączek - Chciałbym nadmienić, że kilka dni temu, nie daleko mojego miejsca zamieszkania wydarzyła się tragedia. I taka właśnie sfrustrowana konkubina, poderżnęła gardło, byłej swojego konkubenta (z zazdrości) i podpaliła mieszkanie, w skutek czego zaczadziła się dwójka dzieci zamordowanej (rok i 7 lat). Dlatego posty typu 'up*****le rączki' powinny być zgłaszane, bo taka osoba może stanowić zagrożenie, dla niewinnych osób.

Gość gość
ta frajerka to się zesra i to zeżre a nie up******i komuś rączki a zgłosić ja na policję nie zaszkodzi

Gość gość
ciekawie bedzie jesli naprawde ktorejs z glupich bab, obojetnie po jakiej stronie-konkubinatu czy tez tej podrywajacej sie cos stanie i policja majac pewne podejrzenia przeswietli wszystkie wpisy jakich dokonywala w komputerze i sie okaze, ze ta osoba wypisuje takie brednie jak powyzej typu"up*****le ci lapy, zap*****le cie" :D:D:D:D:D

Gość gość
15:03 Racja. :)

Gość gość
To jest chore jak baby się bija o faceta. Takie pstologiczne. To on powinen dostać w mordę, a nie ta co uwiodła. Tyle.

Gość gość
jak szybko sie uspokoily:D

Gość gość
Konkubiny to najczęściej sfrustrowane i psychiczne baby. Wiedzą, ze nic nie znaczą dla tych swoich gachów, dlatego wiecznie ośmieszają się publicznie :D

Gość gość
Nie slubowal wiec nie jest uwiazany doo niej . Wolna droga jakby .co