Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowimieszkancyplanety

Imiona blizniakow mojej kuzynki

Polecane posty

Gość gość
nazwiskiem sie przejmujesz, jakbys problemow nie miala innych. Heheh, mamy kolezanka wyszła za uwaga - Bździela. Nie sadze, zebys sie nazywala grzej. Zejdz na ziemie i cen co masz, bo nazwisko to nie wszystko

Gość gość
Imiona na pewno lepsze od Jessiki, Nikoli czy Brayanka lub innego Alanka. Mam synka, który ma na imię Łukasz :)

Gość gość
Ładne imiona dla bliźniaków, pasuja do siebie

Gość gość
Nie wiem co jest w tych imionach ale podobaja mi sie mimo że raczej wolę tradycyjne imiona. Sa takie bezpretensjonalne. Iwo troszkę się ciężko odmienia w języku polskim ale Anuka to słodkie imie dla małej dziewczynki i ciekawe imie dla kobiety

Gość gość
Podobają mi się :)

Gość gość
chyba ludzie maja straszne kompleksy że takie dziwactwa wymyslają. Anuka kojarzy mi się z eskimoską w anoraku. iwo jeszcze ujdzie w drodzę wyjątku. nie dziwie sie że robili z tego tajemnicę rodzina ich teraz pewnie wyklnie. współczuje tej dziewczynce

Gość gość
Gdzie jest anorak

Gość gość
Chyba Anaruk? Lektura 3 klasy SP. Anaruk chłopiec z Grenlandii.

Gość gość
anorak to chyba taka kurtka jest:-) anuka, usmiałam się z tego imienia. A myślałam, żę Brajan wymiata...

Gość gośćS
Imiona ciekawe. Anuka - pierwszy raz słyszę a imion sporo przeglądałam bo jestem w drugiej ciąży. Lubię imiona oryginalne ale nie dziwaczne czy obcobrzmiące. Moja córka ma na imię Estera - dla mnie najpiękniejsze imię! :) Teraz jeszcze nie znam płci i w sumie sama jestem ciekawa jakie imię wybiorę. Z córką nie miałam żadnych wątpliwości.

Gość gośćS
A i dodam, że w rodzinie każdy krzywo patrzył, padały komentarze "wybierzcie coś normalnego" - teść:/ Babciom (moim i męża) też średnio przypadło do gustu. Tylko moim rodzicom się podobało...

Gość gość
Iwo bardzo fajny, Anuka mi się nie podoba, takie dorobione trochę-jest imię Anouk(czyt. Anuk z akcentem na drugą sylabę)-belgijskie chyba -kto oglądał "Czekoladę" ten powinien znać to imię i ta Anuka to jakby na siłę spolszczone-no moim zdaniem nie za ładnie, ale to ich sprawa. Iwa popieram, znam jednego

Gość gość
Bede miala blizniaki i szukam inspiracji. Te imiona sa super ale za odwazne dla mnie

Gość gość
Ja będę mieć bliźnięta i zastanawiam się nad imionami Seweryn i Sandra co myślicie?

Gość gość
Fajne Seweryn i Sandra i pasuja do siebie. Lubie imie Sandra bo dobrze mi sie kojarzy. A Seweryn jest bardzo neutralne imie raczej wszystkim sie podoba :)

Gość gość
Szukam wlasnie imion dla blizniakow chlopca i dziewczynki. Fajne ale za oryginalne dla mnie

Gość gość
Ja mam tak durne nazwisko po mezu (pochodzace od slowa kiełbasa) ze mną do klasy w Lo chodzili ludzie o nazwiskach oczywiscie między innymi : Mąka, Poznańska,Żywiecka, Śłonina, Maślak, Ćwikła, Waligóra, Zagórski, Podleśna, Chyba,Pacha , Mocna , nie było na początku nauczyliela,któy był w stanie spokojnie srawdzić listę obecności.