Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PO CZYM POZNAJECIE ,ŻE OSOBA JEST INTELIGENTNA??CZY SĄ TAKIE CECHY LUB RZECZY?

Polecane posty

Gość gość

KTÓRE POZWALAJA STWIERDZIC OD RAZU ZE NA PRZYKLAD KOBIETA NIE JEST PUSTA I GŁUPIA?? WIEM ,ŻE NAJCZESCIEJ PO WYKSZTAŁCENIU SIE OCENIA LUDZI..ALE WG MNIE TO NIESPRAWIEDLIWE SZUFLADKOWANIE..BO NIE KAZDY HUMANISTA TO DEBIL I NIE KAZDY PRAWNIK TO GENIUSZ.. PO CZM POZNAJECIE ,ŻE JAKAS KOBIETA JEST INTELIGENTNA??

Gość gość
po tym, że nosi torebkę w ręce dominującej

Gość gość
Najprędzej po rozmowie,po zachowaniu :-)

Gość gość
ALE JAK PO ZACHOWANIU ??JAK ZACHOWUJE SIE OSOBA INTELIGENTNA A JAK PUSTA?:)

Gość gość
ty na przyklad nie jestes inteligentna,i to widać, napisalas wszystko caps lockiem a ponadto uzylas skrotu "wg" , pod inteligentną nie mogłabyś się nawet podszyć :)

Gość gość
MYŚLE,ŻE TO JEST TAK ŻE JAK SIĘ SPOTKA DRESIARA Z DRESIARZEM OBOJE IQ 50 to się dopasują do siebie i będą twierdzić wzajemnie " och jestes przeciez inteligentny"

Gość gość
Inteligentna osoba, nie kłapie dziobem, mówi mało, nie pisze capsem, nie śmieje się rubasznie, bliżej jej do Platona niż do debili z kabaretów,przez jej usta nie przejdzie "no heloł!"

Gość gość
Po medycynie lub prawie kązdy jest inteligentny.

Gość gość
no jak ktoś mówi 'heloł' to dla mnie jest skończonym bezmózgiem

Gość gość
znam sporo dziuń po prawie, dla których tematem numer jeden są tipsy, hybrydy, gadają o tym jak profesjonalne manikirzystki :D tematem dwa są seriale a tematem trzy przyrodzenia ich facetów

Gość gość
Wszyscy bardzo inteligentni(genialne umysły) ludzie których poznałem to byli introwertycy.Takie odludki bez wielu znajomych,mający swój świat i swoje życie.

Gość gość
Ja znam sporo kobiet po PRAWIE na Ujocie i uwierzcie mi ,że nie sa to wcale kobiety inteligentne.Kujonki raczej. Natomiast ma wielu znajomych i masa z nich studiowala FILOZOFIE lub RELIGIOZNAWSTWO.I wszystkie te osoby sa cholernie inteligentne i oczytane.Z nimi ciężko dogadać się osobom przeciętnie inteligentnym.Nie ma wspolnego tematu:)Nie wiem z czego to wynika ,ale na Filozofii i Religioznastwie nie spotyka sie pustych lasek.każdy tam jest niesztampowy i ma jakies pasje oraz ciekawe zainteresowania. Za to na Prawie i Psychologii często studiują puste jednostki ,które szpanują i podnosza swoją wartość kierunkiem studiów.

Gość gość
czyli osoba inteligentna mówi mało.to jest objaw inteligencji. jak kobieta duzo gada to nie jest na pewno inteligentna.

Gość gość
niekoniecznie... ważne, żeby gadała mądrze, a nie pierdzieliła o du/pie Maryni...

Gość gość
MALO MÓWI ..po tym poznaje inteligenta.