Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćMarcia

Czy jestem psychicznie niezrównoważona jeśli mam takie myśli?

Polecane posty

Gość gośćMarcia

W ubiegłym tygodniu podjęłam pracę w agencji reklamowej (specjalizuję się w grafice komputerowej) i moim szefem jest bardzo przystojny mężczyzna. Wysoki, elegancki, dobrze ubrany, wiadomo... ciacho. Niestety jest on żonaty więc nie pozwalam sobie na żadne gesty wobec niego. Przedwczoraj doszło jednak do bardzo nieprzyjemnej sytuacji bo gdzieś wcięło pewne obrobione już grafiki i musiałam je robić jeszcze raz. On się zdenerwował na mnie bo chodziło o terminy. Po tym incydencie już dwukrotnie miałam takie oto fantazje. Jesteśmy w pracy, on krzyczy na mnie przy innych koleżankach, potem szarpie mnie za rękaw i wyciąga zza biurka (w rzeczywistości nie krzyczał tak bardzo i nic nie szarpał) potem zadziera mi sukienkę, opuszcza majtki i zaczyna dawać piekące klapsy. Wiem, że to głupia wizja i sama się jej wstydzę ale jednocześnie bardzo się przy niej podniecam. Fantazjowałam o tym przedwczoraj i wczoraj przed snem. Znając życie dziś też po położeniu się do łóżka oddam się tym myślom. Może mi któraś wytłumaczyć dlaczego jest mi przyjemnie gdy on mnie bije na goły tyłek?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować