Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do fryzjerek i nie tylko

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie. Czy czarne włosy farbowane na ten kolor od ok. 8 lat będę w stanie rozjaśnić tylko rozjaśniaczem. Czy mogę użyć dekoloryzatora - jeśli tak, to jaki proponujecie aby zadziałał, czy może użyć jakiś 2 razy? Wiem że on jest bezpieczniejszy dla włosów niż rozjaśniacz, ale obawiam się że zwyczajnie nie zadziała. A jeśli mam użyć rozjaśniacza, to ilu %? Boję się że wypadną mi włosy :/ Moje naturalne mają kolor średni brąz i na taki ostatecznie chciałabym je zafarbować. Poradźcie mi. Ps. nie stać mnie na fryzjera, sporo kosztuje to co opisałam.

Gość gość
up

Gość gość
podbijam

Gość gość
up

Gość gość
nawet nie probuj bawic sie w to sama,domowym sposobem.Nie masz kasy to daruj sobie,uzbieraj kaske i wtedy do fryzjera idz.Właśnie u mnie w pracy dziewczyna samodzielnie zrobiła sobie to co opisujesz,stan i wygląd opłakany.Plamy,placki i jeszcze niewiadomo co na tej głowie jej wyszły,a kolor to juz wogóle jakis rudy,miejscami to nawet niewiadomo jak go kreslic.Takze szczerze ci radze nie rób tego w domu.

Gość gość
Ale czym robila? Moze nie kazdy produkt jest taki zły? Ja liczę się z tym, że kolory beda rożne, więc od razu zafarbowałabym je na pożądany kolor.