Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bolec 33 lata

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Z komputerem :( tak bardzo chce sobie pograć, że nie potrafię normalnie żyć :( matka mi laptopa dać nie chcecwiec ucialem kabel od laptopa ładowarki. Stara się do mnie odzywa jak do jakiegoś pasożyta i tak jakbym nie był jej synem. Nie jest tak, że nie mam co robić, dzisiaj mogłem znowu iść kumplowi pomoc w sklepie albo spotkać się z Jamesem, i pograć muzę. Ale ją zdecydował em że zostanę w domu. Leże teraz z nożem w łóżku, na wypadek gdyby coś siedziało, mam już myśli jak niszczenia wszystko co jest navtej chacie. Mecze się psychicznie bo nie ma gier, a a niecwyrabiam :( znowu mnie zamkna ośrodku, bedavmnie faszerowali psychotropami, a ją muszę sobie tylko pograć w jakąś grę :(

Akurat w moim przypadku gry rozwijają myślenie. Kiedyś nawet hajsy zrobiłem navgrach zanim trafilem do wariatkowa :(

Gość gość
Przegrałeś grę zwaną życiem.

Co jest waznevwvgrach? Zdobyć wiedzę na ich temat, rozwinąć dobrze postać. Na to potrzeba czasu, i przez dłuższy okres czasu nid się zvtego nie ma. Dopiero jak człowiek wchłonięta wcgierke i już cosco niejcwie, wtedy zaczyna się zabawa. Ja swoje zycieckocham jak gram wcgry. Kiedyś za hajsy wctibii kupilem sobie modern warfare 2 xD.

Idecdzisiaj do kumpla, on ma 600 gier na ps2 i jeszcze wczoraj Amigę reaktywował, wczoraj wylicytowalismy Amigę 1200 nacebayu, zobaczymy co przyjdzie w poniedziałek. Tylko zecja tera czas marnotrawie, a mógłbym wbijać fletchin wcrunescape, mam 80. To jest coś, zrobilemvwcsumie 30k łuków co oznacza jakieś 100k kliknięc myszką xD. Tovjestcjak zcpraca