Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak się zakochalam ze zostawiłam meza

Polecane posty

Gość Zakochana autorka
To ze kogoś ma wiem od niego,nie zamierzam mu mówić że odeszłam od męża bo to niczego nie zmieni.Jemu nie zależy.

Gość Zakochana autorka
Napisałam coś ale się nie wysłało wiec pisze jeszcze raz.To ze ma kogoś wiem od niego.Nie powiem mu ze odeszłam bo to niczego nie zmieni a nie chce się narzucac,on nic do mnie nie czuje

Gość gość
No to jak chlopak ma wiedziec ze droga wolna???

Gość gość
To że nic do ciebie nie czuje też wiesz od niego? Wątpię, myślę że to twoje domysły jedynie. I jak poprzednik zapytam, skąd ma wiedzieć że jesteś dla NIEGO już wolna? Odezwij się niezobowiązująco, poczekaj na odpowiedź, może potem porozmawiacie, a nawet się dogadacie, któż to wie? Chyba że wolisz trwać w domysłach i cierpieniu? :-o

Gość gość
Wystapila chemia miedzy kolega moim a mna. Nie zostawiłam meza bo sytuacja byla skomplikowana kochanek ma zone. Porozmawiam szczerze z mezem i doradzi bysmy sprobowali seksu we czworke z wymiana partnerow. Doszlo do kilku spotkan i maz mial racje minelo podniecanie po spełnieniu seksu z kochankiem. Pomine szczegoly seksu grupowego. Na stale mamy seksu z tamta para.

Gość Zakochana autorka
Pisałam do niego ale jedynie odpisywał,nic od siebie tak jakbyśmy się nie znali,oschle stąd wiem ze mu przeszło a skoro on kogoś ma to mam do niego napisać ,,no hej nie jestem już z M...'' dajcie spokój nie będę robić z siebie idiotki

Gość gość
No tak...ale on wciaz nie wie ze jestes sama rozumiesz???jak facet wiedzial ze jestes mezatka i mysli tak nadal to doszedl do wniosku ze nie bedzie w to brnal dalej bo i tak nic z tego nie bedzie bo jestes mezatka...Wiem ze nie chcesz mu sie nazucac ale musisz jakos dac mu znac ze jestes sama...Moja rada to skontaktuj sie z nim i sprobuj nawiazac jakos rozmowe podczas ktorej mozesz mu przekazac to ze jestes sama.Oczywiscie nie musisz mu mowic ze zrobilas to dla niego.Takze glowa do gory i naprzod.Tak naprawde nie masz nic do stracenia za to mozesz wiele zyskac ;) powodzenia ;)

Gość Zakochana autorka
Postanowiłam ze nie będę pisać, jeśli ma coś między nami być to będzie zobaczymy

Gość gość
Rob se co chcesz tylko pozniej nie jecz...

Gość Mało_Stanowczy
Spłakałem się ze wzruszenia nad głupotą autorki...

Gość gość
Autorko, doskonale Cie rozumeim. ja zostawilam partnera po 5 latach bo sie wypalilo. teraz staram sie odbudowac zycie na nowo. Moja rada: Facet to nie wrozka, nie potrafi czytac z kart. Poinformuj go ze jestes wolna. Faceci sa honorowi i do zajetej kobiety nie beda startowac. Przynajmniej Ci ktorych znam maja taki kodeks. Jesli mu na tobie zalezy-wiesz co bedzie, jesli to byla twoja wyobraznia....tez. Powodzenia

Gość Zakochana autorka
On wie ze jestem sama ale zwyczajnie juz mnie nie chce i tyle.Musze się nauczyć z tym żyć,może z biegiem czasu mi przejdzie.Jestem jeszcze młoda może poznam kogoś innego.

Gość gość
Zakochana autorka dziś kiedy przestał Cię chcieć ? Zanim jeszcze zostawiłaś męża, czy jak się dowiedział, żeś wolna ?

Gość gość
Zanim zostawiłam męża.Kiedy mąż się dowiedział tamten z dnia na dzień urwał kontakt.Próbowałam po pewnym czasie to naprawić ale on już miał kogoś na oku i więcej się nie odezwał.Ja pisałam ale on tylko odpowiadał,żadnej inicjatywy.Postanowiłam się więcej nie narzucac.

Gość Zakochana autorka
Wpis wyzej to ja.Co niby miałabym mu napisać hej jestem wolna ?

Gość gość
gość dziś A to mąż się dowiedział o czym ? Że piszecie do siebie ? Tamtemu powiedziałaś, że mąż się dowiedział ? Wiesz, dziwna ta Twoja sytuacja, ale myślę, że facet nie chciał mieć "smrodku" koło siebie i tyle. Może on do Ciebie nic nie miał, a jak się dowiedział, że mąż go mam za konkurencję, to wolał się odsunąć

Gość Zakochana autorka
Mówił ze chciał ale mówić sobie można.Ja w z dałam sobie spokój chociaż w głębi duszy mam nadzieje ze się jeszcze odezwie.

Gość gość
Ja też właśnie, zakochałam sie w żonatym i zaniedbywałam faceta, a teraz moj kilkuletni zwiazek sie rozlatuje :( Wiem, ze z mojej winy, ale jednak zaluje, ze dalam sie poniesc chwilowej fascynacji... Nie bylo to tego warte

Gość gość
Wy tu pitu pitu, a jak twój mąż sobie radzi. Wiesz wogule czy rzyje. Rozwaliłaś tylko rzycie męża czy jeszcze dzieci?

Gość gość
Wy tu pitu pitu, a jak twój mąż sobie radzi. Wiesz wogule czy rzyje. Rozwaliłaś tylko rzycie męża czy jeszcze dzieci? x masakra

Gość gość
ona jak nic zakochala sie w zs :)