Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak się zakochalam ze zostawiłam meza

Polecane posty

Gość gość

Dla niego a on mnie nie chce.Nie potrafię juz być z mężem i mimo tego że między nami do niczego nie doszło to czuje się jak ścierwo. Tak mi źle ...

Gość gość
W rozmowach ,w tym jak mnie traktował .

Gość gość
Dlaczego Cię nie chce?

a przy okazji, duze brawa dla ciebie jesli faktycznie od meza odeszlas, dajesz mu szanse na ulozenie sobie zycia z kims innym

Gość gość
On mnie nie chce bo dla niego to nie ma sensu a mąż twierdzi ze mnie bardzo kocha i będzie czekał .Tylko ja w tym wszystkim beznadziejna,juz dawno powinni mnie odstrzelić

Gość gość
A jak to się stało, że zostawiłaś męża ? Związek Wam się nie układał chyba ? Bo chyba nie zostawiłaś męża dla tamtego, który Cię nie chce ? Tamten chyba do niczego Cię nie namawiał, sama od męża odeszłaś. Jeżeli nie kochasz męża, to dobrze zrobiłaś, bo po co się męczyć. A że tamten Cię nie chce, no cóż, wiele osób tutaj przez podobne przeszło lub przechodzi.

Gość gość
To traktowal Cię tak ze się zakochalas a potem stwierdził że Cie nie chce? Co takiego robił?

Gość gość
Tak odeszłam od męża mimo że tamten mnie nie chce bo jestem tak zakochana ,ze nie potrafię przestać o nim myśleć

Gość gość
Dla drugiego człowieka, po prostu. W realu też jesteś chamski? Po drugiej stronie siedzi żywa 'istota' a nie jakiś spam bot zauważ.

Gość gość
Rozumiem zawsze szczerego ,w tej sytuacji nie mam szacunku sama do siebie wiec nie wymagam go też od innych .

Gość gość
Ty nie masz szacunku do nikogo, a nie tylko do pedofila, sądząc po Twoich wpisach. Pedofili tu raczej nie ma a jak są to tego nie wiesz..

a napisalem, ze szanuje jedna decyzje autorki - odejscie od meza, malo ktora kobieta potrafi puscic jedna galaz zanim mocno chwyci druga

sądząc po Twoich wpisach x nie odpowiadam za twoje osady, ale niektorzy wierza w zamach w smolensku, za to rowniez nie odpowiadam

Gość gość
Najgorzej jest mi z tym ze zranilam męża ,jest dobrym człowiekiem i boję się że sobie z tym nie poradzi.

Gość gość
A za chwile odbisales żeby sobie odstrzeliła łeb. :o No bardzo miłe to było.

Gość gość
Autorko, czujesz coś do męża? Dlaczego tak pochopnie to zrobiłaś? Mogłaś się najpierw utwierdzić czy tamten Cię kocha, a z mężem być szczera, że myślisz o innym. Niekoniecznie odchodzić..

Gość gość
Rozumiem co miałeś na myśli ale to był chamski tekst, bo autorka nie pisała tego na poważnie.

Gość gość
Glupia koza ..odejsc od męża dla jakiegos kochasia ..

Dlaczego tak pochopnie to zrobiłaś? Mogłaś się najpierw utwierdzić czy tamten Cię kocha, x o prosze, i mamy przyklad kobiety malpy, najpierw sprawdz druga galaz :-)

Gość gość
Tamten nic do mnie nie czuje,z mężem nie mogę być szczere bo by go to zabiło .Nie podjęłam decyzji pochopnie .

Gość gość
no, patrz, a gdybys tak kiedys szla i sie az tak zamyslila to moglabys np. wejsc w go.wno, a tak to sie tak zakochalas, ze meza zostawilas. s**t happens

Gość gość
Czyli mąż nie wie o tamtym facecie? Zalujesz ze odeszłas?