Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam faceta, on się we mnie zakochał, to romantyk...jak się go pozbyć ?

Polecane posty

Gość gość

typ romantyka, pisze mi wiersze, pisze jak bardzo za mną tęskni, poetyckie wyrazenia, smsy codziennie, emaile, pisalismy krotko przez internet, spotkalismy sie ale w ogole nie przypadł mi do gustu, zarowno z wyglądu jak i osobowosci, taka ciepła klucha, nasze spotkanie trwalo ponad 2 godziny i czekalam az wroce do domu, nie maialm ochoty z nim rozmawiac, strasznie męczący osobnik, romantyczny pesymista typ wertera :O pisallam mu, ze nie jest w moim type, ze zycze mu powodzenia ale nie pasujemyu do siebie, on nie odpuszcza i nadal mnie dręczy i chce bym mu dala szanse :O

Gość gość
Nie odpisuj nic na początek.

Gość gość
zablokuj go na portalach, telefonie, a wcześniej poślij wiązanke, ze jest brzydki, nieudaczny i żeby szukał sobie takiej desperatki jak on sam

Spotkaj się z nim i dobitnie mu to wyjaśnij, albo wiem, jak się z nim spotkasz, to pokazuj na inne dziewczyny, że może do niej zagadać, wtedy zacznie Cię traktować, jakbyś miała być jego koleżanką, a nie przyszłą dziewczyną ;) Przy okazji zapraszam na bloga -> mojaglowa.weebly.com

Gość gość
Powiedz mu że masz już chłopaka i jesteś zaręczona. Pójdzie sobie.

Gość gość
Weź kolegę i przyjdź z nim za rękę na spotkanie.

Gość gość
Wiem co czujesz tez mam podobny problem ten pesymizm jest dobijajacy nie wyobrazam sobie zycia z takim czlowiekiem mam zupelnie inne podejscie do zycia

Gość gość
1. ignoruj i czekaj az da sobie spokoj, mozesz tez zablokować go w telefonie, jak nie masz tego domyslnie to są aplikacje do blokady polączen i smsow 2. odczekaj tydzien i powiedz mu, ze kogos poznałas i zeby dal ci spokoj 3. lub powiedz zeby ci k***a dal spokoj i s*******al :classic_cool:

Gość gość
Ja tez pisałem z dziewczyna ale mnie zlala i wgl wystarczy powiedzieć a nie piszecie ja juz do niej nie napisze nie Na widzę dziewczyn i sobie dałem spokój z d******i

Gość gość
No tak...Jak romantyk to pytanie jak olać, spławić i unikać. Eh... Teraz tylko karki z kasą i brawurą imponują dziewczynom.

Gość gość
stare pudernice 50+ lubią romantyków bo są wychowane na harlequinach i Modzie na sukces

Chan juz nie uogolniaj :P jak widzę ze mnie zlewa to pierwszy zrywa kontakt. Różni ludzie różne sytuacje

Gość gość
pewnie naczytal sie na kafeterii tematow ksiezniczek w stylu dlaczego nie pisze? facet powinien o mnie walczyc i sie starac

Gość gość
Powiedz, że interesują cię jednak kobiety.

Gość gość
wolałabyś pewnie całkowite jego przeciweństwo... taki tóry gaa zbreźne rzeczy do ciebie i na 1 randce wycha rękę w twoje gacie :) ... swój do swego ciągnie :D

Gość gość
Byl tu taki temat o brutalach czy cos takiego , to niestety prawda ze laski takich wola. Romantyk moze jedynie liczyc na kopa w d**e

Gość gość
Ja wiem, czy takiego można nazwać romantykiem? Raczej depresyjny neurotyk.

Gość
" romantyczny pesymista typ wertera"-kurde oddaj mi do.:P chce odmiany.:)

Gość
chociaż jeśli jest pesymistą to raczej nie...razem byśmy się zamęczyli bo ja ostatnio też jestem pesymistką, ale zmienię to i będzie jak wcześniej:P.:) edit...hahah mi edukacji z literatury już nie potrzeba.:D chyba nie zrozumiałaś o co mi chodzi.:)

Gość gość
jak werteriański typ, mógłby nie być pesymistą? może trochę edukacji?

Gość gość
Po 2 godzinach już wiesz jakim jest człowiekiem dlaczego sądzisz , że jest pesymistą może po prostu nie wie co mówi przy tobie. Poza tym piszecie od jakiegoś czasu i do tej pory był ok nagle po spotkaniu się wszystko zmieniło? Na 100% chodzi o wygląd po prostu mu to powiedz i szlus.

Gość gość
weź z nim ślub przed ołtarzem , będziesz szczęśliwa.

Gość gość
jak on wyglada???

Gość gość
Marzę o takim facecie. Powiedz jeszcze jak wyglada. Jakie ma zaiteresowania?

Gość gość
Takze mysle,ze wyglad faceta tu nie ma za bardzo znaczenia, ale jego gust poprostu i to czy Cie polubi itd, jednmu przypasujesz, a innemu nie, rzadko ktora osoba podoba sie prawie wszystkim, wiec nie bierz tego do siebie, ciesz sie ,ze tym dwóm sie spodobalas