Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karina_x

Trądzik, pryszcze, "Niszcz Pryszcz" firmy DLA

Polecane posty

Gość Karina_x

Cześć wszystkim! :) mam 28lat, od ponad 7 lat zmagam się z trądzikiem. Miałam nadzieję, że w momencie kiedy bilogocznie przestanę dojrzewać trądzik zniknie... tak się nie stało. Nie mam już na to siły. Przyjaciółka ma ten sam problem i zaczęła używać kremu "niszcz pryszcz" firmy DLA. U niej pomogło, na prawdę pomogło. Co o nim sądzicie? W sumie jest niedrogi.. warto kupić?

Gość gość
Jak ci nie pomogły leki od dermatologa (bo stosowałaś, prawda? nie m ów, że to tylko marna reklama...), to to na pewno ci nie pomoże, bo to jest zwykły kremik, jak cała masa innych (a są i dużo lepsze od tego czegoś).

Gość Karina_x
No tak.. masz problem z cerą? .. jeśli tak to doskonale wiesz, że człowiek łapie się wszystkiego żeby tylko sobie pomóc... a teraz w sumie wszystko idzie do przodu, więc biolodzy wiedzą więcej na temat pryszczy, wągrów, zanieczyszczeń.. to może ten kremik pomoże.. jak przyjaciółce. Kupię go. :) i dam znać jak rezultaty.

Gość owerra
A nie lepiej wyprobowac bardziej znaną qcerę? Dla mnie ten krem fajnie wygładził skórę, spłycił blizny i moja twarz nabrała innego wyglądu, już nie muszę się maskować pod tonami pudru...

Walka z trądzikiem nie jest łatwa. Przede wszystkim musisz pamiętać, że jest to problem złożony i trzeba działać wielokierunkowo. Odpowiednio dobrana pielęgnacja domowa, zabiegi i zdrowy styl życia są w stanie zdecydowanie poprawić stan skóry.

Gość gość
banda żałosnych reklamowych ścier...