Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomyliliscie się kiedyś w ocenie kogoś?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi się zdarzyło niestety. Kobieta była dla mnie słodka, uprzejma, urocza.. a potem słyszę z jej ust 'suka' albo 'ku/rwa' na kogoś. I mi zbrzydla bo mialem ja za dame a ona chyba tylko udawala?

Gość gość
Tak,myślałam że facet jest odważny prawomocny i dobry,kilka lat tchórzył,oszukiwał mnie,wyciągał w kłamstwa innych,bawił się moimi uczuciami,spiskował za moimi plecami z innymi,wyjawił moje tajemnice,złośliwie utrudniał mi życie wiedząc jak mi ciężko

Gość gość
Nie.

Gość gość
poznałam miłego sympatycznego a pozniej sie dowiaduje że surwysyn okrada ludzi kawał c***a

Gość gość
To niesamowite,jak bardzo ludzie są niewiarygodni, nieidealni, nieeleganccy,zawodni, prawda autorze? Pełni wad!! To straszne!

Gość Zuzanna Amelia ææ
Topik wyglada na prowokacje choc sam temat ciekawy. Jakie kryteria przyjmuszesz w swojej "ocenie kogos" ?

Gość gość
Niestety tak.

Gość gość
zazwyczaj się mylę w ocenie ludzi ale bywa że zgaduję ale to raz na 100 przypadków

Gość gość
Jakos,odpukac,nie. Zawsze jest cos,taki podskorny "prad",ze niby jest ok,ale cos nie pasuje.

Gość gość
Karzdy z nas z pewnością był w takiej sytuacji

Gość Zuzanna Amelia ææ
W takim razie ponowie pytanie - Jakie kryteria przyjmujecie w ocenianiu innych ?

Gość gość
Hmm,ciekawe pytanie:). Sa oczywiscie takie "bezwgledne" typu brak wulgaryzmow itp. Drugi dla mnie to czy patrzymy w tym samym kierunku,chodzi o system wartosci,podejscie do ludzi. Jesli tutaj nie trybi nic z tego nie bedzie. Zwracam uwage na zachowanie po prostu, w roznych sytuacjach,na podejscie. To mi mowi czy ten czlowiek nadaje na moich falach. No i czy tylko mowi. Oczywiscie sa jeszcze niuanse w zachowaniu typu niby ktos sie usmiecha,ale tego usmiechu nie widac. Niby pierdzi kwiatkami,ale to kwiatki sztuczne.

Gość gość
Bardzo łatwo się pomylić. Wielu ludzi świetnie opanowało manipulację aby sprawiać dobre pierwsze wrażenie, a potem dopiero wychodzi jacy naprawdę są. Można też czasem kogoś ocenić niesłusznie negatywnie. Ważne żeby nie oceniać zbyt pochopnie i zbyt szybko nie wyciągać wniosków.