Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na żonę to tylko dziewica się nadaje bo nie dziewice te puszczalskie

Polecane posty

Gość gość

to tylko na raz... kto by chciał żonę po jakimś innym facecie? TYLKO FRAJER! Nie wiadomo kim taka była w przeszłości może jest ex prostytutką może imprezową doopodajką po orgiach gangbangach i skrobankach? Może ma wszystkie możliwe wenery już? Cholera wie! po co ryzykować lepiej być samemu niż związać się z nie dziewicą...

Gość gość
zgadzam się z tym ja też chcę tylko dziewice bo takie rozjechane to już nie wiadomo kto to walił gdzie i ilu...

Gość gość
Ale dziewica też przecież jest na raz, w końcu potem już nią nie jest

Gość gość
Na męża też tylko prawiczek, ludzki ród wyginie.

Gość gość
Idioto jeszcze nie dotarło że, cnote można zrobić, sobie w klinice chirurgii plastycznej wiec daj spokuj kretynie.

Gość gość
16:29 Ale autor lubi tylko gwałcić małe dzieci, więc takie sobie raczej nie zrobi chirurgicznie.

Gość gość
niby jak dziewica na raz? przecież to ze mną miała swój pierwszy raz i tak ma być! Taka to już na całe życie jeśli będzie chciała:) a co do tej od chirurgi... tak można i co z tego? czytałem, że może ze 3 zabiegi w roku robią więc wiesz... po za tym ponad 25 letnia dziewica to coś podejrzane...

Gość gość
16:32 Ale skoro już nie jest dziewicą, to jest fe według twojej logiki, nie? A co do ponad 25 letniej dziewicy, to zagorzałe fanatyczki religijne czekające na księcia i noc poślubną się zdarzają.

Gość gość
Autorze wiesz, że człowiek, to coś więcej niż błona?

Gość gość
ponad 25 letnie dziewice to albo fanatyczki religijne (takich też nie chce) albo odtwarzane błony mają... a według mojej logiki napisałem, że chcę tylko dziewicę na żonę a po nocy poślubnej ZE MNĄ nie musi już być dziewicą a i tak z nią będę - czytanie ze zrozumieniem litości...

Gość gość
16:39 wiem ale dziewictwo to jedna z wielu cech (wygląd i osobowość) jakich wymagam

Gość gość
16:40 A wiesz, że noc poślubna nie zawsze dochodzi do skutku?

Gość gość
no i co z tego, że nie zawsze? ważne, że ja będę jej pierwszym jedynym i ostatnim!

Gość gość
A ty przygłupie jesteś prawiczkiem? Jak nie to spitalaj.

Gość gość
16:46 a ty debilu/debilko nie dyktuj mi kogo mam sobie na żonę brać a kogo nie! p********a egoistka...

Gość gość
widać że dla ciebie wszystkie kobiety to najgorsze rzeczy na świecie znam jednego takiego który jak chciał dostać się do dziewictwa to nawet poszedł na nauki przed małżeńskie dziewczyna zaufała i dała mu to co dla ciebie najważniejsze jak dostał to ją zostawił to dopiero jest bydle /a ona dla takich jak ty to szmata/

Gość gość
16:47 To ty jesteś egoistą i hipokrytą, jeśli nie jesteś prawiczkiem.

Gość gość
Uważam, że tylko dziewice i prawiczki maja prawo wypowiadać się w temacie, więc wszyscy inni won stąd!

Gość gość
Ja poszedłbym dalej. Stanowiska pracy powinny być wydzielone, osobno dla dziewic i tych drugich. Dziewice powinny chodzić w chustkach na głowie dla łatwiejszego odróżnienia od reszty!!

Gość gość
gość dziś więc co tu robisz?

Gość gość
gość dziś a prawiczki ?

Gość gość
17:04 Ooo mały islamista nam rośnie.

Gość gość
Jesteśmy w Polsce, religie Ci się pomyliły kolego. Poza tym, wolę nosić pejcz przy pasku, jak już mam być oznaczona.

Gość gość
17:04 Pójdźmy dalej! Wycinaj nożem kobietom na brzuchu, że nie są dziewicami.

Gość gość
owca, owca, jelonek, ryba, konik polny, prawiczek, okres, pigułka, macica, pies, kot, kanapka - znajdź płód.

Gość gość
17:06 Prawiczki tez powinni być uszanowani dla swojej bezgrzeszności i wyjątkowości. Powinni mieć wszyscy wąsy i brody, a w tramwajach i autobusach miejsca siedzące, w kolejkach pierwszeństwo, w restauracjach specjalne sale, w pociągach osobne wagony.

Gość gość
17:15 Sądzę, że bardziej zasłużeni dla narodu są dawcy krwi, więc pierwszeństwo w kolejkach do lekarza zostaw im.

Gość gość
" Nie wiadomo kim taka była w przeszłości może jest ex prostytutką może imprezową doopodajką po orgiach gangbangach i skrobankach? Może ma wszystkie możliwe wenery już? Cholera wie! po co ryzykować lepiej być samemu niż związać się z nie dziewicą... " x ta sama zajawka metodą kopiuj-wklej rozpoczyna za każdym razem topik autorstwa tego trolla ale widać, że łapiecie się w dalszym ciągu na ten sam szajs :D

Gość gość
Zakladacz tych tematow skompromitowal sie z nie dziewica. Pewnie zostal przez nia wysmiany i teraz ratuje swoje ego piszac te bzdury i sam na nie odpowiada :-) Blona dziewicza osadzila sie na jego oczach oraz mozgu! Wyobraza siebie jako prawdziwego mezczyzne przy zupelnie niedoswiadczonej kobiecie. Tych innych sie boi. Tu naprawde potrzebny jest psycholog, bo ten czlowiek juz sam nie daje sobie rady.